“Lunsj ”

Kjøkken: Meksikansk
Omgivelser: Norrmalm
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Smakfull taco , fikk servert maten veldig fort . Lunsj til hundrelappen . Bestilte 3 og 4 tacolefse alle av forskjellige varianter . Grei lunsj

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, anitas19

Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Enkelt å bestille men når en av oss fikk maten så vi at jeg hadde betalt for noe annet enn det jeg hadde sagt at jeg ville ha. Istedet for nachos tallerken (som jeg ville ha) så hadde jeg betalt for vanlig taco tallerken. Det hadde vært fint om personen bak kassen repeterte hva som ble bestilt. Da blir det ingen misforståelser. Men maten var god!

Takk, Jenetur
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Greit sted for kveldsmat. Smakfull mat, kjøpte BBQ burger. Synd at brødet var lyst, best med mørkt!.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, roaldk193
Anmeldt 10. april 2017

Maten var billig, ble raskt servert og smakte greit. Servicen var ok.

Et enkelt sted å dra for en enkel matbit, men ikke et sted du kommer til å huske lenge...

Dato for besøk: april 2017
Takk, aw2741
Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

God variasjon på smakene! Ikke bare den klassiske tacosmaken. Veldig godt til en veldig grei pris! Passer både for mindre og større måltider

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Sofie K

Reisende som så på Taco Bar Stureplan, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Taco Bar Stureplan? Del dine erfaringer!