“Nydelig midt i Gamla Stan”
Anmeldelse av Slingerbulten

Slingerbulten
Vurdert som nr. 42 av 3 735 Restauranter i Stockholm
Kjøkken: Svensk
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Deilig laks! Når vi kommer til Sverige er det en rett jeg bare MÅ ha, og det er Gravet laks med dillpotatis! Denne gangen bestemte vi oss for å gå hit å spise, og det var lurt, for laksen var nydelig, og dillsausen var kremete og velsmakende.
Ps; tusen takk for nybrygget kaffe <3

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, 931s_lvir

Anmeldt 1. mai 2019 via mobile enheter

Gikk rundt i Gamla Stan, så at de serverte god svensk husmannskost . Og vi hadde ikke spist noe siden tidlig på dagen. Ble møtt av hyggelig servitør . Fikk bord rask og bestilt raskt også. Drikke og brød kom fort på bordet . Vi måtte ikke vente lenge på hovedretten heller . Maten smakte utmerket: hjemmelaget kjøttboller og wallenberger. Det ble dessert og kaffe også. Stor kanne svart kaffe og lunken blåbærpai med vaniljesaus og krem. Hyggelig og imøtekommende personale. Fornuftige priser på mat og drikke. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Sommertiden
MarkSzmerdt, Manager på Slingerbulten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2019

tack så mycket, hoppas vi ses snart igen! Välkommen !

Anmeldt 1. august 2017 via mobile enheter

Travel resturant der sjefen selv overser kunder som venter.
Det tok lang tid å få bestilt mat og enda lengre å få den servert 45 minutter.
Andre gjester fikk brød, ikke vi.
Viltburgeren var ingen høydare og de virket uorganiserte i serveringen og lite oppmerksomme
Får ikke min anbefaling.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Ole Bjørn R
Anmeldt 28. april 2013

Hyggelig lokale med koselig atmosfære, men servicen var upersonlig. Til dagens lunsj kunne du velge mellom et knippe retter til SEK 85 som inkluderte en enkel, frisk salat, hjemmelagde rundstykker, kaffe, te og kjeks. Vi spiste maiskylling og fiskesuppe. Kyllingretten var grei, men litt smakløs. Fiskesuppen var dessverre veldig vannete og lite spennende. Kaffen var svært bitter, og bar preg av å ha stått på varmeplata i mange timer. Hadde det ikke vært for den rimlige prisen, hadde Slingerbulten fått en enda lavere score av oss. Her får du det du betaler for.

Dato for besøk: april 2013
1  Takk, SiwogArildB
Anmeldt 17. februar 2013 via mobile enheter

Sjarmerende resturant i gamle ærverdige og ujålete lokaler. Rimelige priser og god mat. Fiskesuppen var fantastisk

Takk, EirikJN

Reisende som så på Slingerbulten, så også på

Har du vært i Slingerbulten? Del dine erfaringer!