“Pasta i særklasse”

Vurdert som nr. 48 av 4 302 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat i hyggelige omgivelse i Gsmla Stan. ! Beste pastaen jeg har smakt noensinne (Portofino spesial)
Gode viner å velge i også😃

Takk, M9174PGtinah

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Mor og to tenåringer ute for å spise, og feire 17-årsdag. Kom 2045, en av oss bestilte forrett og de andre ønska brød mens de ventet. Det kom noe tørt brød, og vi spurte om noe aioli eller lignende, og da dro kelneren bare på skuldrene. Forretten kom kl 2025. Det var ikke fullt i lokalet, og mange på jobb. Forretten var virkelig vond, da den endelig kom. sjømat med pesto og kapers - smakte kunstig og rart. Så venta vi lenge. I mellomtiden fikk andre bestilt og utlevert mat. Da vi etterlyste maten 2050, fikk vi beskjed om 4 minutters venting. Maten kom da etter 10 minutter. Smakte helt middels. Takk for å ødelegge en viktig kveld, de to dagene vi var i byen.

Takk, Marit S
Anmeldt 20. november 2021 via mobile enheter

En opplevelse! Nydelig mat, nydelig betjening. Kunne ikke vært bedre. Anbefales på det varmeste. Utrolig god service!

Dato for besøk: november 2021
Takk, IngridA483
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte pizza til lunsj og drakk god vin til. Maten var veldig bra og både personale og stemningen var bra. Det som dessverre trekker ned er mengden med ost, skinke og pasta som lå under bordet etter de som hadde spist der før oss, ikke bra! Konklusjoner blir fantastisk mat men bruk litt bedre tid på å gjøre klart bordet.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, wozziwow
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og god atmosfære! Var et reisefølge på 16 personer, og alle var strålende fornøyd med både maten og servicen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, vildesol

Reisende som så på Portofino, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Portofino? Del dine erfaringer!