Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 126
PricelineUSD 109
Hotels.comUSD 126
StayForLongUSD 128
Orbitz.comUSD 126
Trip.com
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 15. juli 2022

Vi bestilte et Standard Room Double, dobbeltrom med dobbeltseng (160 cm) for 3 netter. Rommet vi fikk er ikke det samme som på bildet! Fikk beskjed om at rommet på bildet var opptatt. Rommet lå 1 etasje ned i kjelleren, med vinduer ut mot en stygg parkeringsplass og toglinjer. Rommet var rått, varmt og med dårlig luft. Vinduene er ikke mulig å åpne. Helt forferdelig!

Betjeningen var veldig hyggelige og hjelpsomme, og etter en prat med hotellsjefen fikk vi avbestilt hele oppholdet.

Gangavstand fra togstasjonen er et pluss, men hotellet har ingen skilt, så det var litt vanskelig å finne. Hvorfor Thon ikke har merket hotellet bedre er en gåte.

Det er gratis te og kaffe, samt vann med og uten kullsyre i lobbyen. Det er også gratis treningsmuligheter på et treningssenter ca 5 minutter unna ved å låne adgangskort i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Percursatio19
Sofia G, Hotelldirektör på Thon Partner Hotel Kungsbron, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Hej! Alla våra rum ser olika ut i olika färger, vi har tyvärr inte bild på alla på bokningskanalerna, men inredningen är densamma på samtliga standardrum. Vi har inga rum i källaren - de flesta av våra rum ligger på plan 3 i huset - vi vet att det kan vara förvirrande när man går nedåt till sina rum, men eftersom entrén är på en bro, så ligger alltså receptionen på plan 4.

Angående skyltningen så håller vi helt med dig! Tyvärr är det inte vi, utan en hel del byråkrati som ska till för att få skyltar godkända efter det namnbyte vi gick igenom - men skyltar är beställda och så fort vi får godkänt att sätta upp dem kommer de att sättas upp!

Hoppas ni ger oss en andra chans vid ett annat tillfälle!

Anmeldt 4. juli 2022

Da jeg fulgte instruksjonene fra GPS-systemet mitt, kom jeg ikke til hotellet fordi veien er stengt. Dette skjedde med to forskjellige systemer. Hotellet var derfor vanskelig å finne, blant annet fordi det ikke er et eneste skilt med hotellnavnet på fasaden. Parkeringshuset som vi betalte 350 kr per dag er nesten umulig å finne på grunn av dårlige eller ingen skilting. Hotellrommet var veldig varmt og det var ikke mulig å åpne et vindu. Heldigvis var resepsjonisten så snill å låne oss en vifte som hjalp litt. Fra rommet hadde vi utsikt til en grå plattform for tog. Frokosten var spesielt god som alltid på Thon-hotellene. Det ser ut til at personalet i frokostrestauranten ikke er veldig fornøyde. De er høflige, men formidler ikke at de liker å jobbe her. Vi vil vurdere et annet hotell på vårt neste besøk til Stockholm.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Pictured-Norway
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Små stygge rom. Får en prikk siden man kan sitte oppe i resepsjonen så du ikke går inn i en depresjon.
Og en prikk for hyggelig betjening. Men rommene vil man ikke være i. Gikk gatelangs fremfor å være der.

Dato for oppholdet: november 2019
2  Takk, PerRolfsen
Anmeldt 16. oktober 2019

Ble noe overrasket over at alle standardrom var plassert i «kjeller». Vårt rom var dog med vindu. (Noen er uten) Ble noe varmt, selv i Oktober. Ingen regulerings muligheter. Ok resepsjon/salong/bar område. Bra frokost, god beliggenhet med hensyn til severdigheter og transport. Liten verdi for pengene.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, SigurdKo
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Dette er et hotel vi ikke på noen måte vil anbefale. Små rom, tepper på gulvet, rom nede i underetasjen , noen uten vindu, de rommene som har vindu -de kan ikke åpnes. Her må være forferdelig å bo når det er varmt ute. Dårlig sengetøy og dårlig hodepute. Renholdet kan heller ikke sies å være godkjent - hår i dusjen !Resepsjonspersonalet prøver nok å være. hyggelige, men er uten kunnskap og er meget uerfarne. Masse feil rundt bookinger osv..
Har et hotel dårlig standar som her, så er en avhengig av at personalet er dyktige og erfarne, men det er de ikke her nei!

Det eneste som kan få positiv feedback er en medarbeider i frokostsalen og en medarbeider i baren.Greit også at det ligger nært Centralbanen.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, Norgesjente