Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 01:00
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Fotografiska på
fra USD 17,55
Mer informasjon
Stockholm Pass
56 anmeldelser
fra USD 71,15
Mer informasjon
fra USD 24,46
Mer informasjon
Anmeldelser (5 943)
Filtrer anmeldelser
5 939 resultater
Vurdering fra reisende
3 337
1 839
542
159
62
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 337
1 839
542
159
62
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 5 939 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018

Etter lang tids ønske kom jeg endelig til Fotografiska som jeg hadde hørt så mye om. Utstillingshallene, bokbutikken og spisestedet i 2.etg var absolutt topp. Men i motsetning til mange var jeg ikke så imponert over utstillingen til Tunbjørk, den syns jeg var oppskrytt. Det var ikke det woow som jeg hadde forventet. Desto mer gripende og flotte var bildene i 2. etg.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, GeirAK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære ...interiør....kul konsept.. alt i alt...kjempebra.. menyen kunne vært bredere..men konseptet er fortsatt kult

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Israil I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Sterke og gripende bilder som fremdeles gir gjenklang. Fotografiet har en egen evne til å kommunisere og på dette museet får du sett eksempler på det ypperste innen fotokunst. Anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, josteing455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Nicklen naturfotografier er vel verdt et besøk. Fantastisk. Jeg likte best bildet med grønnlendinger med surfebrett under armen. Fotografiet hadde en aldeles fasinerende lyssetting.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, DagrunA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Fotografiska hadde fleire veldig ulike utstillingar som kjem til å minnast lenge. Me vil komme til å besøke Fotografiska når me reiser til London og NY.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ainaboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser