Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Gisle M
Østlandet, Norge
Anmeldelse av Elite Eden Park Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. feb. 2019
Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emma P, Front DeskElite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. feb. 2019
Hej Gisle M,

Tack för att du valde att bo hos oss och tusen tack för denna fina recensionen!

Det gälder verkligen mig och mina kollegor att du trivts hos oss och att du gillade hotellet. Läget är verkligen vad man skulle kunna kalla för super, och det är riktigt skoj att ni uppskattade det.

Ni är mer än välkoman att bo hos oss igen!

Med vänliga hälsningar,

Lukas
Receptionen

Elite Eden Park Hotel
Stockholm, Sweden
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 813
kr 1 527
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.1 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 338
  • Tripadvisor
    kr 1 337
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.9 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Scandic Hotels
kr 1 493
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 343
  • Hotels.com
0.9 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 581
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.2 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Radissonhotels.com
kr 1 975
  • Tripadvisor
    kr 1 974
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.4 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 658
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
3.5 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Tripadvisor
kr 4 435
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 1 822
  • Algotels
1.2 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 878
  • Expedia.com
    kr 1 689
  • Hotels.com
1.2 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 4 454
  • Booking.com
  • Priceline
2.3 km fra Elite Eden Park Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldelser (1 006)
Filtrer anmeldelser
1 006 resultater
Vurdering fra reisende
556
378
53
10
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
556
378
53
10
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 006 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi har hatt et dobbeltrom de lux fra man 3.sept til 7.sept. Vårt 1 opphold i Stockholm.
Hotellet var rolig, hadde stort sett bare voksne gjester, så her kan man sitte ned i lobbyen å ha forretningsmøter uten mye trafikk eller støy av noe slag. Jålete nabolag vil kanskje noen si, rett i nærheten av det som vel må være Stockholms "Rodeo Drive". Men vi er nokså alminnelige, og vi storkoste oss som bare det. Lettvindt med deilig frokost på restauranten på hotellet, og likeledes supert med gode middagsmuligheter i samme bygg. Vi prøvde å bestille romservice, for å få middag på rommet, men ingen tok telefonen, så noe skuffet måtte vi gi opp det, i heller gå ut å spise. Ellers, deilig med den store parken rett utenfor døra, og fin gangavstand til sentrum, godt renhold,ikke støy fra andre gjester overhode! Noe trafikk utenfor, men i by må man ta det på kjøpet. Anbefaler hotellet til alle som setter pris på ro,orden og kvalitet! Jeg syns ikke De lux prisen gav noe som helst for pengene, så å det kan man muligens droppe. man får en liten Cognac på rommet hver kveld, men ellers vet jeg ikke helt hva de ekstra kronene gikk til. Man kan helt fint ha barn med hit, men jeg tror ikke selve hotellet har en veldig høy barne og familieprofil slik andre hoteller kan ha. Her er det ikke lekerom, basseng for barn eller barnemeny f eks. Men skal man ut etter frokost, så er det klart barna sover like godt her som noe annet sted.
Vi takker for fine dager på flotte Elite Eden!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marte G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emma P, Front Desk Staff på Elite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Hej Marte G,

Tack för att ni valde att bo hos oss och tusen tack för din recension.

Jag vill börja med att beklaga att ni inte fick Room Service. Självklart ska det gå att ordna, så att ni inte kunde få det är beklagligt.

Annars är det roligt att se att ni uppskattade vårat hotell och våran service. Vår målsättning är att alltid ge er som gäster den bästa möjliga upplevelse, och vi är aldrig nöjda förens gästen är det.

Du är, som alltid, välkommen att bo hos oss igen!

Med vänliga hälsningar,

Lukas F.B

Receptionen
Elite Eden Park Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Vi hadde et veldig behagelig opphold på Elite Eden Park Hotel. Hotellet har en sentral beliggenhet, gode rom og senger. Vi spiste en god, variert og innholdsrik frokost, hyggelig og hjelpsomme ansatte.

Romtips: Rooms that overlook the park are recommended
Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Katarina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Emma P, Reception på Elite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Beste Katarina,

Tusen takk för dina fina ord om vårat hotell.

Vad roligt att höra att ni hade det så bra hos oss på eran sista vistelse. Tack för att ni uppskattade våran frukost samt personalen på hotellet!

Vi ser fram emot att kunna välkomna er tillbaka i framtiden.

Hälsnigar,
Daniel L
Front Desk
Elite Eden Park Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2018 via mobile enheter

Vi har bodd på hotellet flere ganger hvor det har vært en trivelig velkomst hver gang. Det er fine og rene rom, fin utsikt mot Humlegården. Parkering i kjelleren. Hotellet ligger veldig sentralt, kort vei til Østermalm mathall og stureplan.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Malin M, Front desk på Elite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2018
Google-oversetting

Bästa Stein-Helge,
Tack för din fantastiska recension! Det gläjder oss att höra att ni haft en trevlig vistelse och njutit av utsikten mot humlegården från ert rum!
Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka!
Med vänlig hälsning, Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2017 via mobile enheter

Det er 4. Gangen bor her og har vært fornøyd hver gang. Ligger veldig sentralt men rolige omgivelser, ligger ved Humlegården. Rene og fine rom. God service. Kan parkere i kjelleren mot 450,- per døgn. Det er god frokost. Kan spise middag på miss voon hvor frokost serveres men bør da bestille bord i god tid,var fullbooket 3 uker i forveien.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofie L, Receptionen på Elite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2017
Google-oversetting

Hej Stein-Helge,

Tack för din recension från din vistelse här på Elite Eden Park! Det gläder oss att du väljer att komma tillbaka och bo hos oss när du besöker Stockholm.

Tack för din feedback gällande ditt rum och hotellet i övrigt! Som du nämner är det bra att reservera bord på restaurangen Miss Voon i god tid, speciellt gällande helgbokningar. Vi hjälper även gärna till med detta!

Varmt välkommen tillbaka snart igen,
Med vänliga hälsningar,
Sofie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2016 via mobile enheter

Et bra sted å bo ..
Hyggelig betjening, rask innsjekk og deilige senger.
Cognac på nattbordet og kaffe i skapet, og ikke minst en deilig frokost. Like ved Stureplan og en deilig tur i parken Humlegården ..
Spis gjerne lunsj i biblioteket

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Eddie_S57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sofie L, Receptionen på Elite Eden Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2016
Google-oversetting

Hej Eddie,

Tack för att du tagit dig tid att skriva detta! Det gläder oss att du trivdes bra med såväl frukosten som hotellet.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Elite Eden Park snart igen!
Med vänliga hälsningar,
Sofie

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser