“Dette holder ikke mål”

Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)
Vurdert som nr. 3 006 av 4 122 Restauranter i Stockholm
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 14. januar 2019

Dette ble en gedigen nedtur! Vi har god erfraing med Jensens Bøfhus fra Danmark og derfor ble nedturen ekstra stor. Måtte vente lenge (5min) før noen så oss og kom ( flere servitører hadde øyenkontakt med oss var det ingen som smilte eller ga oss inntrykk av å bli sett) Vi fikk et fin vindusbord og bestilte med det samme. Men vi fikk ikke drikke på over 10 min!, og nesten samtidig med maten. Maten var ok, man servitører fulgte oss aldri opp. Ikke innom bordet, ikke spurte hvordan det smakte, ikke forsøk på å selge inn dessert eller kaffe.......og dette på en dag hvor det ikke var veldig stor trafikk. Nei dette må bli bedre.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 144Bj_rn_A
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Hej Bjørn,
Mange tak for din feedback, som er blevet noteret ned. Jeg videresendte din mail igår til restauranten, og du kan derfor forvente en tilbagemelding fra dem. Det er meget beklageligt, at du har haft et utilfredsstillende besøg hos os.

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Måtte vente 15 minutter på bord til tross for halvfull restaurant, ikke bra. God forrett i form av forskjellig grillsnack. Biffene vi spiste var bestilt medium, måtte tilbake på kjøkkenet da di var 100% rå i midten. Fikk gratis dessert som plaster på såret. Valgte en vaffel med is, ikke like god som Ben & Jerry borte i gaten. Måtte vente 20+ minutter fra vi var klare til å betale til muligheten kom. Hadde di gitt oss bord med en gang og stekt biffene rett hadde det vært 4/5.

Dato for besøk: november 2018
Takk, VidarTB
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hej VidarTB,
Mange tak for din anmeldelse og feedback. Jeg har noteret denne ned, og beklager at der var for lang ventetid, og at jeres bøffer ikke var stegt som ønsket.

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette var ikke bra! Ventet 1,5 time fra forretten til hovedretten. Da maten først kom, var den kald.

Dette stedet anbefales ikke!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, John K
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hej John,
Mange tak for din feedback. Jeg har noteret denne ned. Du er desuden også velkommen til, at skrive til os på info@jensens.com med din anmeldelse. I mailen skal du skrive hvilken restaurant, det drejer sig om sammen med CHK nr., som står på din kvittering (Alternativt dato, sted og beløb).
Vh. Julie/Jensens Bøfhus.

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, bra atmosfære, koselig sted, gode priser, både for store og små, litt lenge og vente på maten ca 40 min.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Vegard Bye M
Jensens-Bofhus, Guest Relations Manager på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018

Hej Vegard,
Dejligt du kan lide maden, prisen og atmosfæren hos os! :-)
Jeg noterer din feedback ned omkring ventetiden.
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus.

Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi bestilte jalapeno og mozzarella til forrett. Etter ca 30 minutter ankom forretten, men da var den nesten kald. Drikken vi bestilte aller først var enda ikke kommet, så den måtte vi etterlyse. Vi satt slik at vi så baren, og hadde sett to store øl stående på et brett i 15 minutter uten at noen gadd å bære den til bordet...

Det tok ytterligere 90 minutter før hovedretten endelig kom. Vi bestilte en Herregårdsburger og en Entrecote. Da vi påpekte at maten foran oss ikke var det vi bestilte, ble kelneren drittsur og begynte å slenge spydigheter. Vi fikk han til å ta med seg maten, og etter en stund kom han tilbake med det som lignet mer på det vi hadde bestilt. Samt en slags unnskyldning...

Burgeren var ok, medium stekt uten at vi hadde fått noe valg, men det er greit. Entrecoten var en skosåle med ispedde sener. Det der var ingen entrecote!

Da regninga kom klarte de endelig å få noe rett. Der manglet det ingenting...

Spar pengene, Burger King ligger rett ved siden av.

Dato for besøk: september 2018
Takk, SN9102
Jensens-Bofhus, Guest Relations Manager på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Hej SN9102,
Jeg er ked af at læse om jeres oplevelse med lang ventetid, og en service der ikke lever op til hverken dine eller vores forventninger.
Du er velkommen til, at skrive til vores mail info@jensens.com med din anmeldelse, hvis du har lyst til at komme i yderligere dialog. I mailen skal du skrive CHK nummeret, som står på kvitteringen eller sted, beløb og dato for besøget.

Reisende som så på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)? Del dine erfaringer!