“Som forventet”

Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)
Vurdert som nr. 2 993 av 4 305 Restauranter i Stockholm
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Et besøk på Biffhuset gjøres uten de største forhåpninger
Menyen er som vanlig rikholdig. Prisene er helt ok
Maten var overraskende bra, veldig god biff
Service er medium -, tregt, mye feil og litt rotete. Men pluss for blide servitører

Takk, knutp1
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Hej,
mange tak for din anmeldelse⭐️
Jeg er glad for at høre, at maden faldt I god jord 🤩 Din feedback ang. betjeningen er noteret 🙏🏼

Anmeldt 18. juli 2022

Sur servitør, overser gjestene, får ikke beskjed om at en av rettene er utsolgt før etter at den andre maten blir servert. Ikke mulig og få en tallerken ekstra da noen av rettene blir servert på papir. Tar betalt for retten som var utsolgt og på toppen av det hele står og slarver til andre kollegaer før vi i det hele tatt forlater restauranten. Hadde aldri trodd Jensens bøfhus har så dårlig kundeservice😔

Takk, 338qp
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

tak for din anmeldelse⭐️
Det er meget beklageligt, og jeg noterer din feedback🙏🏼 Du er altid velkommen til at skrive til os på info@jensens.com, hvis du gerne vil i dialog med os og restauranten omkring dit restaurantbesøg. I mailen må du gerne oplyse dato, restaurant og beløbet, du har betalt, så vi kan finde din kvittering.

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Mye folk, men det skal ikke ta 1 time og få maten! Og OVER en time før vi fikk dessert! Og da var restauranten bare halvfull! Grei mat, men når du bestiller bord til 19:30 og først er ferdig 22:20...

Takk, KristianR113

Hej Kristian,
tak for din anmeldelse⭐️ Jeg beklager meget, at I har haft en kedelig oplevelse ved at besøge os 😔
Jeg noterer din feedback 🙏🏼

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Lenge å vente på mat
Med utsikt til kjøkkenluken er vi skremt over hvordan maten tilberedes og danderes.
Dårlig service!!!! Ingen oppfølging underveis!!
Maten?
Kalde løkringer leveres i papirpose! Maten var kald.
Meget dårlig opplevelse. Aldri mer !

Takk, Maps22033013992

tak for din anmeldelse⭐️
Jeg beklager meget, at I har haft en kedelig oplevelse ved at besøge os 😔 Du er altid velkommen til at skrive til os på info@jensens.com, hvis du gerne vil i dialog med os og restauranten omkring dit restaurantbesøg. I mailen må du gerne oplyse dato, restaurant og beløbet, du har betalt, så vi kan finde din kvittering 🙏🏼

Anmeldt 31. mars 2022 via mobile enheter

Utrolig treg og arrogant service.
Maten sånn passe, ingenting minneverdig, bortsett fra kalde chips overdynket med grillkrydder

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Scharffiis
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2022

Tak for din anmeldelse🌟
Vi er kede af, at dit besøg ikke var tilfredsstillende 😔 Vi noterer din feedback, så vi kan arbejde på at gøre det bedre fremover 🙏🏻
De bedste hilsner fra Henriette//Jensens Bøfhus

Reisende som så på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)? Del dine erfaringer!