“Kelneren som forsvant”

Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)
Vurdert som nr. 2 987 av 4 291 Restauranter i Stockholm
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 5. september 2022

Maten var god men servicen var totalt fraværende.
Vi hadde bestilt bord på forhånd men måtte allikevel dekke på bordet selv. Drikke og mat kom etter ca 1 time. Glass( plast) som kelneren mista på gulvet, ble plassert tilbake på bordet.
Vi ryddet også bordet selv, da det ikke var noen kelner i sikte. Vi måtte etterlyse kelneren for å få bestilt dessert og for betalingen.
Det var ikke mye smil å se hos betjeningen, lurer på om de egentlig har det bra på jobb?

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Roagjengen
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2022

Hej,
tak for din anmeldelse⭐️ Jeg beklager meget, at det har været en kedelig oplevelse ved at besøge os, sådan skal det selvfølgelig ikke være 😔 Jeg noterer din feedback, og ellers vil jeg opfordre dig til at sende en mail til info@jensens.com omkring jeres besøg, hvis du ønsker yderligere dialog🙏🏼

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Alt var tregt. Vi ventet på anvisning til bord. Vi ventet med å få bestille. Vi måtte vente på drikkevarene. Sto lenge klar i baren og vi måtte gi beskjed. Vi måtte vente på maten. Den sto også klar lenge før noen etter ny oppfordring fra oss hentet den Deler av maten var da kald.
Gjestene ved nabobordet gikk- lei av å vente. Det burde vi også ha gjort.
Styr unna!!

Takk, Culture31347842244
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

tak for din anmeldelse⭐️
Jeg beklager meget, hvis I har oplevet ekstra lang ventetid ved jeres besøg 😔 Din feedback er noteret 🙏🏼

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat, trivelig personale. Rask service og hyggelige priser!🤗
Biffen var perfekt. Trivelige lokaler. Kommer gjerne tilbake.

Takk, camillahers

Hej,
mange tak for din anmeldelse⭐️ Dét er vi så glade for at høre, og håber at se dig igen snart 🤩

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Måtte først vente lenge for å få bestilt og på å få maten, fikk så feil mat- hvor potetene var ihjelstekt. Ingen kom å spurte om maten smakte og deretter ble vi oversett og endte med å måtte hente ansatt for å få betalt.

Takk, Silje L

Hej,
tak for din anmeldelse⭐️ Jeg beklager rigtig meget, at I haft en kedelig oplevelse ved at besøge os, sådan skal det selvfølgelig ikke være at komme hos os 😔 Jeg noterer din feedback, og ellers vil jeg opfordre dig til at sende en mail til info@jensens.com omkring jeres besøg🙏🏼

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Et besøk på Biffhuset gjøres uten de største forhåpninger
Menyen er som vanlig rikholdig. Prisene er helt ok
Maten var overraskende bra, veldig god biff
Service er medium -, tregt, mye feil og litt rotete. Men pluss for blide servitører

Takk, knutp1
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Hej,
mange tak for din anmeldelse⭐️
Jeg er glad for at høre, at maden faldt I god jord 🤩 Din feedback ang. betjeningen er noteret 🙏🏼

Reisende som så på Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan), så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Jensens Boefhus Stockholm (Vasagatan)? Del dine erfaringer!