Geir H
2.7 km fra Clarion Collection Tapto
4.1 km fra Clarion Collection Tapto
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Praktisk beliggende hotell kun få minutters gange fra metrostopp og ca 25-30 min gange til sentrumskjernen. Trygt, stille og rolig område like ved Olympiastadion fra 1912. Denne er åpen for alle, kan brukes til løpetrening. Like ved ligger også en stor fotballbane som også er åpen for alle til å spille på. I tillegg en matbutikk som er åpen alle dager til sent på kvelden,
Hotellet er modernisert, men kun overfladisk. Det er f.eks ingen aircondition og det ble veldig varmt på natten (vi var der i midten av juli).
Maten var helt ok. Frokost, fika og kveldsbuffet inkludert i romprisen. Det beste med hotellet er de ansatte. Varme, hyggelige og profesjonelle, alle sammen. Alltid smilende. Alt i alt en god opplevelse. Vi kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2024
Takk, helenewebe
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Godt alternativ til reisende med bil: sentralt men med kort avstand fra motorvei. Lett å finne frem! Parkeringskjeller rett ved hotellet med billig pris per døgn (215,-) sammenlignet med sentrum (500,-).

Super service med ordentlig trivelig personale. God og variert frokost, savnet kanskje grovere alternativ på brød, ellers hadde vi alt vi trengte og mer til. Utover dagen ble det servert fika i loungen, og på kvelden ble det servert et varmmåltid i bufferen. Gratis kaffe og te til alle gjester gjennom hele dagen.

Rommet hadde noe gammel og slitt standard, men var romslig, rent og ryddig - noe vi setter pris på.

Alt i alt en fin opplevelse. Takk for besøket!

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, inglan19
Nadja Gadelius, General Manager på Clarion Collection Tapto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2023

Bästa inglan19,

Tack för att du valde att bo hos oss och för att du skrev om din vistelse här på Tripadvisor.

Det gör mig glad att höra att du hade en mycket bra vistelse hos oss och var extra nöjd med servicen, parkeringen samt våra måltider som vi bjuder våra gäster på. Jag ska sprida vidare dina fina ord till hela teamet.

Vi hoppas att vi ses nästa gång ni besöker Stockholm!

Bästa Hälsningar,
Nadja Gadelius
Hotelldirektör

Anmeldt 24. oktober 2022

Vi var to par som besøkte hotellet i forbindelse med Stockholm Open. Oppholdet var strålende med topp service fra hyggelig personal. Høydepunkt var da vi kom sent tilbake etter en lang dag i tennishallen og vi fikk servert solid middag kl 23.15 om kvelden, alt med et smil. Rom og bad var absolutt bra, det samme med frokost. Beliggenhet var fin for vårt behov. Hotellet anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Bjorn Ove S
Anmeldt 8. august 2022

Litt trange rom, men oppholdt oss ikke mest der uansett. God frokost som dekket alle behov. Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte. Kort vei til t-banen. Ingen aircondition på rommet, selv om vi klarte oss uten hadde det vært greit å vite på forhånd.

Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Katti85
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Koselig hotel, fin størrelse på superiorrom. God frokost, og veldig bra konsept med evningmeal! Veldig god mat alle tre kvelden vi spiste der. Det hadde vært veldig fint om maten hadde vært bedre merket mtp allergener, så man slapp usikkerhet om hva maten inneholder (ikke alltid man fikk et veldig godt svar på hva maten inneholder når man spurte personalet)

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, 724beritb
VirpiT34, Hotelldirektör på Clarion Collection Tapto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2019

Hej,
Vilken härlig läsning!

Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, så härligt att höra att ni är nöjda med vår personal och vår service! Vi tar även med oss att vi kan markera ellergener bättre.

Varmt välkomna tillbaka till oss igen!