LSL274
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Royal Viking Hotel, AnnanRadisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. aug. 2022
Good evening.
Thank you for taking the time to share your review.
We are happy to hear that you enjoyed your overall stay.
Your feedback regarding the noise level will be addressed with the responsible for the department to overview future improvements.
Your opinion matters to us and we hope to be able to welcome you once more.
Kind regards
2.0 km fra Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
0.4 km fra Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 10. august 2022

Irriterende dusjhode som var lekk. Det var 2 nesten tomme doruller på badet, så jeg måtte selv gå ut i gangen og hente meg en dorull fra servicevogna. Det var ingen mulighet til å justere ned temperaturen på rommet, så det ble for tørr og varm luft til å sove i, noe som gikk ut over søvnkvaliteten. Det vil si det var en regulator, men den sto på kaldeste temp. innstilling.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Erik S
Royal Viking Hotel, Annan på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2022

God kväll.
Tack för att ni tagit er tid att dela med er av era synpunkter.
Vi beklagar att upplevelsen på vårt hotel inte fullt ut levt upp till era förväntningar.
Er feedback är viktig för oss och speciellt era kommentarer och synpunkter gällande rummets klimatannläggning men även poolen samt helhets intrycket som ni lämnats med.
Vi kommer därför att ta detta ärende vidare till vårt Management team för att se över omedelbara förbättringar.
Vi hoppas att vi får chansen att välkomna er åter och erbjuda er den upplevelse ni förväntat er.
Vänliga hälsningar

Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Bodde her 4 netter med på familierom. Rommet var romslig, med to adskilte soveområder. Nytt og pent. Veldig god frokost buffet, anbefales! Hadde også glede av badebassenget. Servicen var god.
Best av alt er beliggenheten. Perfekt for å utforske Stockholm sentrum. Kort avstand til Gamla Stan.
Kan anbefales!

Takk, KjetilRau
Royal Viking Hotel, Annan på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2022

God kväll.
Tack för att ni tagit er tid att dela med er av er vistelse.
Vi är glada att höra att ni haft en minnesvärd upplevelse under ert besök till Stockholm och vi ser fram emot att få välkomna er åter snart igen.
Vänliga hälsningar

Anmeldt 29. juli 2022

Jeg måtte renske sluken ( vannlås)i dusjen for hår for å unngå oversvømmelse på badet. Den avtalte ekstrasengen på et av rommene vi leide manglet og betjeningen viste liten vilje for å ordne dette raskt. Tok ikke telefonen i resepsjonen, de som jobbet i resepsjonen satt mest på bakrommet . Frokost var bra og skybar var bra.

Takk, hlunna860609
Royal Viking Hotel, Other på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Dear Hlunna,

Thank you for taking the time to write a review. We have passed on your comments and concerns to responsible departments so they may address the situation with the team and ensure we deliver outstanding service and presentation. Hope to have the opportunity to welcome you back the next time you visit Stockholm.

Kind Regards,
Leen
Front Desk
Radisson Blu Royal Viking Hotel

Anmeldt 21. juli 2022

Rommet var fint, men toalettsetet manglet en av to skruefester, og var således helt løst. Dette burde renholdspersonalet oppdaget. Hvis ikke, har de ikke vasket toalettet! Under sengen fant vi 3 stk. hotellpenner, samt en ølkork, som ikke var vår. Ut fra støvlaget, så det ut som om det ikke hadde vært rengjort på ganske lang tid under sengen. På toppen av sengen var det 3 lys-spot'er. Ganske stilig, men kun en lyspære virket.
Vi tenkte å kose oss i boblebadet, og booket tid der. Men da vi kom dit, sto det et laminert oppslag at boblene ikke virket. Dermed hadde ikke dette skjedd nylig. Ganske irriterende, da vi ellers hadde mange andre ting vi ønsket å gjøre. Et boblebad bør virke midt i sommerferien med mange hotellturister, men om det først ikke gjør det, må folk få beskjed om dette når de bestiller tid for opphold i boblebadet.
Ellers hadde de en ordning med bestilling av frokosttid via en QR-kode. Dette føles unødvendig, da mange sliter med å få til dette. Slett ikke alle har en mobil hvor dette er mulig, heller. Da vi kom ned til frokosten, måtte vi uansett stå i kø og vente på å bli anvist en plass, så derfor føles hele opplegget med QR-kode både unødvendig og irriterende.
Hotellet er stort og fremstår fint. Rommene er også fine, men det er altså detaljer som trekker ned den gode opplevelsen.

Takk, Svennis1966
Royal Viking Hotel, Annan på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2022

God morgon.
Tack för att ni tagit er tid att så detaljerat som möjligt dela med er av er vistelse.
Vi beklagar att denna inte fullt ut levt upp till era förväntningar men vi är tacksamma att ni varit s nogrann som möjligt att påpeka vad som ni funnit bristande så att vi har en möjlighet att justera och påverka detta för framtida upplevelser.
Vi kommer därför att kontakta ansvariga både för tekniska samt frukost men även informera vårt management team för att se över både kommunikation gentemot våra gäster som till exempel gällande poolen men även se över möjligheten att förenkla frukost boknings systemet.
Vi hoppas att vi får chansen att välkomna er åter och ta de av eventuella resultat.
Vänligen

Anmeldt 31. mai 2022

Det var en kvalmende fiske lukt i resepsjonsområdet.
Ellers var alt bra. Frokosten var som forventet helt OK. Sengen var veldig god. Innsjekkingen var bra. Viktig at Hotellet ligger veldig sentralt i forhold til Arlanda Express.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, sture538
Royal Viking Hotel, Other på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2022

Dear Sture,
Thank you for your feedback and for taking the time to write about your experience. We are delighted to read that you enjoyed your overall stay with us. I have passed on your comments and concerns to responsible departments so they may address the situation with the team and ensure we deliver outstanding service and presentation. We look forward to your next stay.
Kind regards,
Leen