Rommet var fint, men toalettsetet manglet en av to skruefester, og var således helt løst. Dette burde renholdspersonalet oppdaget. Hvis ikke, har de ikke vasket toalettet! Under sengen fant vi 3 stk. hotellpenner, samt en ølkork, som ikke var vår. Ut fra støvlaget, så det ut som om det ikke hadde vært rengjort på ganske lang tid under sengen. På toppen av sengen var det 3 lys-spot'er. Ganske stilig, men kun en lyspære virket.
Vi tenkte å kose oss i boblebadet, og booket tid der. Men da vi kom dit, sto det et laminert oppslag at boblene ikke virket. Dermed hadde ikke dette skjedd nylig. Ganske irriterende, da vi ellers hadde mange andre ting vi ønsket å gjøre. Et boblebad bør virke midt i sommerferien med mange hotellturister, men om det først ikke gjør det, må folk få beskjed om dette når de bestiller tid for opphold i boblebadet.
Ellers hadde de en ordning med bestilling av frokosttid via en QR-kode. Dette føles unødvendig, da mange sliter med å få til dette. Slett ikke alle har en mobil hvor dette er mulig, heller. Da vi kom ned til frokosten, måtte vi uansett stå i kø og vente på å bli anvist en plass, så derfor føles hele opplegget med QR-kode både unødvendig og irriterende.
Hotellet er stort og fremstår fint. Rommene er også fine, men det er altså detaljer som trekker ned den gode opplevelsen.