Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 181
Fullt refunderbart før fre. 15. des.
Hotels.com
USD 181
Fullt refunderbart før lør. 16. des.
Bli belønnet med One Key
StayForLong
Lol.travelUSD 208
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 22. mars 2022 via mobile enheter

Koselig og unikt hotell i gamla stan. Hadde kanskje forventet hakket bedre standard til den prisen, noe skittent på rommet og pærer som ikke virket helt som de skulle. Meget hyggelig betjening i resepsjonen som alltid var service minded! Sentral beliggenhet. Ok frokost, ikke det største utvalget. Stille hotell, til tross for at det er gammelt og forholdsvis lytt. Veldig rolig område.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Rinereiser
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Flott hotell. God frokost. Trivelig atmosfære. Vi hadde et lite tomannsrom. Det var supert og stort nok som overnattingsplass. Reint og trivelig. Hyggelige og serviceinnstilt personal. Vi fikk portvin og sjokolade på rommet som takk for at vi booket hos dem. Fantastisk 😊

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, Ringfrid
Anmeldt 25. juni 2019

Hvor skal man bo i Gamla Stan? Vi valgte etter plassering, men traff gullfuglen! Ble møtt i resepsjonen av det som må være verdens triveligste resepsjonist. En slik service skal du lete lenge etter. Min venninne fylte rundt år dagen etter ankomst og resepsjonen kom på døra med vin i kjøler til bursdagsbarnet som en hilsen fra hotellet. God frokost og gode spisesteder på hotellet og overalt rett ut fra døra. Ellers et spennende hotell med mye maritim historie. Og før du legger deg står det en liten karaffel med portvin og en bit mørk sjokolade klar så man sovner godt og avslappet.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Heidi125
Anmeldt 8. mars 2019 via mobile enheter

Jeg og min kjæreste bodde her i to netter. Vi ble godt tatt imot av blide og imøtekommende ansatte. Spennende og innholdsrikt interiør, en velfylt og velsmakende frokostbuffe samt stilige Tweed Bar gjorde et godt inntrykk. Natten før vi skulle sjekke ut av hotellet ble min kjæreste syk av matforgiftning. Takket være serviceinnstilte og hjelpsomme ansatte fikk vi oppholde oss på rommet så lenge vi ønsket før avreise. Ønsker å takke for et supert opphold og håper vi ses igjen:)

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Lasse R
Anmeldt 6. juni 2018

Sjarmerende hotell med hyggelig betjening. Mange fine detaljer fra svensk sjøfart. Det eneste som ikke fungerte 100% var internettet. Ipaden lot seg ikke logge på. Det kunne også gjerne vært NRK på TV.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise