Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gamlebytur i Stockholm
93

Bestill på forhånd
fra
USD 45,14
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Stockholm Old Town på
Gamlebytur i Stockholm
93 anmeldelser
fra USD 45,14
Mer informasjon
fra USD 39,62
Mer informasjon
fra USD 22,06
Mer informasjon
fra USD 98,65
Mer informasjon
Anmeldelser (20 520)
Filtrer anmeldelser
20 520 resultater
Vurdering fra reisende
12 870
6 344
1 138
119
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 870
6 344
1 138
119
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 20 520 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2018

Fant en koselig italiensk restaurant midt i "gamla staden" hvor vi ble sittende vel og lenge og se på turister som jagde forbi. Nydelig mat og ypperlig service- Stockholm er alltid bankers. men i Old Town blir det for mange souvenir butikker

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, SolveigG59
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018

Et hyggelig område av Stockholm, med mange små butikker og kafeer. Noen er nok turistfeller, og mye av det de små butikkene tilbyr er jo tilpasset en stor mengde turister. Men trivelige små gater med godt vedlikeholdte bygårder i en stemningsfull bydel.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, otomlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

Veldig fint å titte rund I gatene. Det var også mange koselige restauranter med god mat! Vi sykklet hit, og fordi det var flere stoppestasjoner rundt.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, VildeCG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Vi reiser til Stockholm på varemesse to ganger i året, og må alltid gå til Gamla Stan. Spise på en koselig restaurant og gå i de små koselige gatene.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Berit Sola G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Spasere i de trange gatene, se på mennesker, se vaktskifte ved slottet, innim på Stampen for en øl og god musikk/atmosfære (jazz).
Restauranter er relativt dyre men velg en av de trivelige kjeller restaranter.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, 563terjeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser