Bare og oppleve. Snart å få en guide omvisning på 25 min. Helt utrolig historie.
Ta gjerne litt mat i cafe, på stedet. Greie priser og hyggelig service.
Ta gjerne litt mat i cafe, på stedet. Greie priser og hyggelig service.
Hadde aldri hørt om Vasa museumet. Så da jeg kom var jeg heller lunken til det hele. Dro vel, fordi familien ville. Et praktfullt skip, med historier i om mannskapet. Det var levninger av de omkomne, og etterpå kunne man lese om dem, på en ærefull og respektfull måte. Jeg gikk derifra full av informasjon, som jeg hadde lest i mitt eget tempo inne i museumet. Dette var flott.
Veldig detaljert historie om vasaskipet. Du får se alle funnene som er gjort fra skipet, både av mennesker og eiendeler. Anbefales på det sterkeste!
Overveldende hvor stort skipet var og arbeidet som var lagt ned. Enorme dimensjoner. Vel verdt et besøk.
Vasa Museum kan vel sies å være høydepunktet på vår tur, da vi har hørt mye bra om museet, men også fordi vi er svært interessert i historie. Hoveddelen er jo naturlig nok Vasa, men det er utrolig mye annet å se og lære om også. Her gikk det noen timer, mer enn vi trodde. Anbefaler å være med på en guiding.
Dette hadde jeg ingen forventninger til. Jeg besøkte museumet fordi jeg leste så mange anbefalinger.
Da jeg kom inn i museumet og fikk se det enorme skipet ble jeg satt ut. Det var et eventyrlig syn. Skipet var så enormt og flott. Det er utrolig at man har klart å "reparere" så mye av skipet.
Alle utstillingene i forhold til skipet var flotte.
Museumet anbefales på seg sterkeste.