Mariann
Oslo, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2022
Dato for oppholdet: juni 2022
Mornington Hotel, Gästservice/receptionMornington Hotel Stockholm City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2022
Tack Marianne för din feed back, den är viktig för oss.
Roligt att höra att ni tyckte om vår frukost och servicen.
I hopp om att ni snart kommer till oss igen,
Soliga hälsningar, Team Mornington
2.4 km fra Mornington Hotel Stockholm City
2.5 km fra Mornington Hotel Stockholm City
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 9. november 2021 via mobile enheter

Elendig service. Slitte gamle rom. Forferdelige senger. Syntetiske puter og dyner. Nitrist frokost. Misfornøyde gjester og ansatte. Styr unna.. Dette var et stort mistake! Til og med toalettet var tett og håndvasken ødelagt. Dette var dårlig!

Dato for oppholdet: november 2021
1  Takk, 390ninamariec
Ida Hertin, Guest Services / Front Office på Mornington Hotel Stockholm City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2021

Hej 390ninamariec,

Tack för er feedback! Det förvånar mig verkligen att höra om er vistelse hos oss. Vänligen hör av er till oss direkt så vi kan få mer förståelse i er vistelse.

Ida - Floor Manager

Anmeldt 7. oktober 2019

Bodde her 3 netter. Kjekt hotell, rent og pent. Rommene var passe store med god seng. Obs at du kjenner den du skal på tur med ganske godt, fordi døren til baderommet kunne ses i gjennom ;-)
God frokost, men to av dagene var det veldig mye folk! Da var det lite sitteplasser og tomt for mange retter. De fylte jo på etterhvert, men da forsvant det også like fort. Så et tips å være tidlig til frokosten, det var vi siste dagen. Da var det fredelig og god plass, og det var ikke tomt for noenting.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, Stine I
Anmeldt 9. september 2019

Årlig besøk i Stockholm gjør at vi fremdeles kommer tilbake til dette hotellet. Det er sentralt, hyggelige ansatte, men vi registrerer dessverre at det er vanskelig å finne hjelp i resepsjonen, og hvor er resepsjonen? Disken synes ikke når det står mange mennesker i grupper foran, og alle må gå rundt eller snike forbi for å se etter betjeningen, som også skal betjene baren og lounge-avdelingen.
Rommet (Superior 540) er OK, men alle rom vi har besøkt opp gjennom årene er ganske små, og (som på mange hotell) var det her kun to kroker til håndklær og nattøy på badet. Disse var plassert på innsiden av dusjforhenget, slik at alt på krokene måtte enten flyttes ut eller bli dusjet! Bedre funksjonalitet for hotellgjester bør være i fokus. Lite å klage på, men unødvendig irritasjon!
Allikevel kommer vi nok igjen neste år.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, Ba G
Anmeldt 5. april 2019 via mobile enheter

Veldig lite å klage på her☺️. Flott beliggenhet! Vennlig og hjelpsomt ansatte som yter mer enn forventet!! Trekker ned med flislagt bad uten varme i gulv!! Og renhold kunne vært bedre. Om jeg vil anbefale hotellet? JA! Og jeg kommer gjerne tilbake selv også😉

Dato for oppholdet: april 2019
2  Takk, GOA68
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet har en flott beliggenhet midt i smørøyet for shopping og fornøyelse. Det er ikke langt til severdigheter som slottet og Gamla Stan. Djurgården noe lenger, Skansen likeså, men alt mulig å nå til fots. Tunnelbanen har sitt stoppested 2 min fra hotellet som gir deg muligheter til å nå hvor du vil fra Østermalm.
Stureplan og Sturegalleriet ligger 7 min unna hotellet.
Hotellet har vennlig betjening, morsom vri på resepsjon. Ikke stasjonær som vi er vant med, men ingen problem av den grunn, her får du god service. Unike vegger velkledd med bøker. Bibliotekspreg som gir en lun atmosfære. God og rikholdig frokost, stort utvalg av varmt og kaldt.
Rom ikke stort, superior har en liten sofa, skrivebord og seng, da er det også fullt, men duger.
Bad slitt og lite, her trengs en oppgradering, men alt fungerer som det skal, rikelig med varmt vann.
Har bodd på hotellet tidligere og visste vi ville være fornøyde, men noe som kunne være bedre denne gangen, var renholdet. Senger redd opp, nye håndklær på badet, men det virket ikke som rommet var støvsuget, heller ikke var vask på bad rengjort under oppholdet. Rent og pent når vi ankom, det er det viktigste.

Dato for oppholdet: januar 2019
2  Takk, Annekath2014