ulfsyver
Honningsvåg, Norge
Anmeldelse av Scandic Continental
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juni 2019
Dato for oppholdet: juni 2019
Sussie L, Guest Relations ManagerScandic Continental, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juni 2019
Bästa Ulf,
Tack så jätte mycket för dessa fantastiska ord. Vi blir så glada över att läsa din recension som inkluderar alla de delar som vi varje dag försöker jobba med för att ge er en sån bra upplevelse som möjligt. Tack ännu en gång och varmt välkommen tillbaka!
Hälsningar
2025 av 2 840 anmeldelser
Anmeldt 10. juni 2019

Dato for oppholdet: juni 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Sussie L, Guest Relations Manager på Scandic Continental, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2019

Anmeldt 25. februar 2019

Dato for oppholdet: februar 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Camila C, Informationsansvarig på Scandic Continental, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2019

Anmeldt 20. februar 2019 via mobile enheter

Flott hotell med fantastisk beligenhet. Hyggelig betjening. Gode rom om du får de med vindu. Minus er frokosten, alt for liten plass til så mange rom . Kaos og køer, støyete. Følelse av billig kantine. God bar.
Nye rom.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Molomalu
Sussie L, Kundansvarig på Scandic Continental, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019

Takk for at dere har gitt tilbakemelding på vårt hotel etter besöket.

Vi vet at noen tider er mer populære enn andre for å besøke frokosten og beklager at du opplevde at det var trangt. Vi arbeider daglig med å forbedre vår service for at dere skal få det beste besøket som mulig.

Håper du ønsker å ta turen tilbake til oss når du neste gang skal til Stockholm. Vi vil gjerne få ønske deg varmt velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Anne

Anmeldt 16. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Camila C, Informationsansvarig på Scandic Continental, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Gode senger og hyggelig service. Greie rom. Vi hadde ikke klesskap på rommet. Savnet dette litt. God frokost. Søndagen var det åpenbart for mange frokostgjester, da det nærmest var slåssing om stolene. Heisene brukte laaaang tid. Hvor er trappen? Flott foajé med koselig bar. Nærhet til shopping og tog til flyplassen. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, 781sivh
Camila C, Informationsansvarig på Scandic Continental, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hej 781sivh,
Tack så mycket för din recension och dina ärliga feedback som är väldigt viktigt för oss. Det glädjer oss att ni gillade rummet med modern design och att ni uppskattade vår lobby och hotellets centrala läge. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss! Hälsningar, Camila