Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 123
Vis tilbud
PricelineUSD 123
Expedia.comUSD 124
Hotels.comUSD 124
TravelocityUSD 124
Orbitz.comUSD 124
Vio.comUSD 123
Se alle 21 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 896)
Filtrer anmeldelser
3 896 resultater
Vurdering fra reisende
1 410
1 503
632
218
133
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 410
1 503
632
218
133
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 896 anmeldelser
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Servicen er bra, men kan forbedre seg, hotellet er litt slitt, men absolutt bra, sengene er noe harde, beliggenheten er fantastisk, fine store rom med alt du renger, baren er meget bra,
Totalt sett så kan dette hotellet anbefales

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 992Run22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Yulia T, Guest Relations Agent på Hilton Stockholm Slussen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2018
Google-oversetting

Dear Kjell R,

I would like to thank you for choosing Hilton Stockholm Slussen and taking time to review your stay on TripAdvisor. We are delighted to read that you, overall, have spent a very nice time during your visit, enjoying most of your experience. Be assured your kind feedback is a great motivation and gives us even more enthusiasm in maintaining our efforts to offer high quality services to our guests. We therefore hope that Hilton Slussen will remain your primary choice of the hotel in Stockholm and looking forward to welcome you back very soon.

Kind regards,
Yulia T
Guest Relations Agent – Hilton Stockholm Slussen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Vi fikk et hyggelig rom i 3 etasje etter at vi oppgraderte oss. Tilgang til lounge i 4 etage med kaffe og drikke gratis. Rent rom, litt hard seng men vi sov godt. Hyggelig betjening i alle avdelinger.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fritz S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Yulia T, Front Desk Agent på Hilton Stockholm Slussen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2018
Google-oversetting

Dear Fritz S,

I would like to thank you for choosing Hilton Stockholm Slussen and taking time to review your stay on TripAdvisor. We are delighted to know that you have spent such a pleasant time during your recent visit, enjoying one of our wonderful King Executive rooms along with Executive Lounge access. Be assured your feedback is a great motivation and gives us even more enthusiasm in ensuring the service is consistent and our guests having the most pleasant time possible. We therefore hope that Hilton Slussen will remain your primary choice of hotel in Stockholm and looking forward to welcome you back in the future for another Hilton experience.

Kind regards,
Yulia T
Front Desk Agent – Hilton Stockholm Slussen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Vi bestilte juniorsuite for å være garantert utsikt. Det fikk vi, utsikten var fin. Men - hotellet var sikkert knallfint for 20 år siden. Jeg reiser mye og dette er første gang jeg tester ut Hilton. Mye arealer og ganger. Vi testet ut loungen og den var ok. Rommet var kjedelig møblert, manglet «sjel». Sengen var grusom - altfor hard. Det ble dessverre en dårlig natt pga altfor hard madrass. Frokosten var god og utsikten upåklagelig. Kommer ikke til å besøke dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, angica123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Yulia T, Front Desk Agent på Hilton Stockholm Slussen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2018
Google-oversetting

Dear angica123,

I would like to use the opportunity to thank you for choosing Hilton Stockholm Slussen for your recent stay and taking time to share your thoughts on TripAdvisor. We are sorry to read that we did not meet with your expectations in regards to the room and its facilities. Be assured we value every guest’s comment here at Hilton Slussen, and your feedback will provide a valuable support to the entire team, as we strive continuously to reach the excellence in our facilities and services provided. We therefore hope the negative experience will not deter your trust in Hilton and we will be able to welcome you back in the future. Should you change your mind and consider another visit, please do not hesitate to contact us directly to ensure more than an excellent stay.

Sincerely,
Yulia T
Front Desk Agent – Hilton Stockholm Slussen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2018 via mobile enheter

Jeg ligger nå på rom 3068 og er svært skuffet over Hilton.

Jeg kom ca kl 2000, det tok veldig lang tid før jeg fikk rom. Det var to personer bak disken, der begge virket som de var på concierge oppdrag

I restauranten måtte vi fler gånger søke noen både når vi skulle bestille mat og senere hs mer drikke.

Når jag så kommer til rommet og vil ha en kaffe på slutten av dagen fungerer ikke kaffemaskinen.

Og til slutt og det verste for min del. Det STINKER sigarettrøyk på badet. Røykfritt hotell? Ikke Hilton Stockholm i allefall.

Bor over 100 netter i året på hotell rundt i Norden, og er Diamond på Hilton kjeden. Men nå er det slutt med det.

Farvel Hilton

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, JNilsen76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Yulia T, Front Desk Agent på Hilton Stockholm Slussen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Dear JNilsen76,

I would like to thank you for choosing Hilton Stockholm Slussen for your recent stay and taking time to review it on TripAdvisor. We are extremely sorry to read about your negative experience during the stay, and find it unfortunate that we missed the opportunity to Make It Right from the beginning - please accept our sincerest apologies for any inconvenience caused. Be assured we value every guest’s comment here at Hilton Slussen, especially when related to our valuable Diamond members, and your feedback has been passed to the related department heads who will follow up and take an appropriate action for a future optimization. We also hope the negative aspect will not deter your trust in Hilton and we will be able to welcome you back in the future to demonstrate a true Hilton service. Once you consider visiting Stockholm again, please do not hesitate to contact us directly to ensure more than an excellent stay.

Sincerely,
Yulia T
Front Desk Agent – Hilton Stockholm Slussen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2017

Fantastisk beliggenhet om man ønsker å bo nært Gamla Stan. Rom med tilgang til Executive Lounge anbefales. Her serveres frokost (om man ikke ønsker å spise i hoved frokostsalen), gratis snacks og drinker serves på ettermiddagen mellom kl 18-20. PS! Vær tidlig for å sikre deg et sted å sitte. Kunne godt vært flere sitteplasser tilgjengelig. Snacks inkl kjøttboller, pommes Frites, ost og kjeks, kanapeer etc. Drikke inkl øl, vin, bobler, brus, kaffe, te osv. frokosten i Executive Loungen var selvsagt mindre enn i hovedrestauranten men dog ganske bra utvalg. Passet utmerket å spise her da det var kø for bord i hovedsalen. Kommer helt sikkert til å bo her igjen - og velger da også rom med tilgang til Loungen. Loungen har flott utsikt, er lys, moderne men koselig, ren og lekker.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 18wenchea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Yulia T, Front Desk Agent på Hilton Stockholm Slussen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2018
Google-oversetting

Dear 18wenchea,

I would like to thank you for choosing Hilton Stockholm Slussen for your recent visit and for taking the time to review your stay on TripAdvisor. We are delighted to read that you have spent a very pleasant time with us, enjoying most of your experience: from the location along with magnificent views, to the Executive Lounge services. Be assured your kind feedback is a great motivation for us to keep up the service filled with the light and warmth of hospitality. Once again, thank you choosing to stay with us and we are looking forward to see you back very soon.

Kind regards,
Yulia T
Front Desk Agent – Hilton Stockholm Slussen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser