Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 678)
Filtrer anmeldelser
1 679 resultater
Vurdering fra reisende
710
701
208
47
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
710
701
208
47
13
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 679 anmeldelser
Anmeldt 22. oktober 2017

Ligger sentralt
Man slipper de store og upersonlige hotellene
Herlige rom med gode senger
Personale som alltid smiler og er hjelpsomme de gjør alt for at oppholdet skal føles bra.
Alt man kan ønske seg i frokostsalen.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 385lisbethn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2017
Google-oversetting

Tusen tack för dina vänliga ord.
Trevligt att se att ni trivs hos oss.
Hjärtligt välkomna tillbaka snart igen!
Mvh Helena/ Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2017

Veldig koselig hotell med en fin restaurant/bar. Lå utrolig sentralt og nærme sentralstasjonen. Rommet var koselig og sengen veldig god. Veldig god frokost. Kan trygt anbefales. Vil bo her neste gang vi er i Stockholm.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Wenche Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2017
Google-oversetting

Hej Wenche,
Tusen tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att lämna din feedback. Trevligt att höra att ni hade en bra vistelse hos oss & hjärtligt välkomna tillbaka snart igen!
Mvh Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2017

Et herlig hotell, med et herlig personell, med en herlig avstand til alt, hvis en er ute etter å se seg rundt i en herlig by, Stockholm, og også bare et par hundre meter fra S. stasjon og flytog til Arlanda.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, h_kont967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017
Google-oversetting

Tusen Tack för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att lämna din feedback.
Hoppas att vi ses snart igen i Stockholm!
Mvh Helena
Bokningen/ Freys Hotel
reservations@freyshotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2017

Topp mottakelse i resepsjon, flott renhold på rommet. Kun en ting peker nedover : Rommet i minste laget, liten plass til koffert og lite skapplass. Inntrykk totalt gjør at jeg vil velge hotellet neste gang jeg besøker Stockholm

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, bengtop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2017
Google-oversetting

Hej bengtop,
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Trevligt att se att du hade en fin vistelse hos oss! Vi erbjuder en altal olika kategorier av rum i olika storlekar. Kanske ett av våra superior rum skulle passa bättre för din nästa vistelse?
Hör gärna av dig om du har några fler funderingar eller önskemål.
Mvh Helena
Bokningen/ Freys Hotel
reservations@freyshotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017

Høy pris for dårlig rom. Lite rom. Mørke rom. Dårlig romstandar for prisen. Frokosten var ikke egnet til folk med allergier. Lite valgmuligheter for de som ikke tåler svinekjøtt. Kun et pålegg sort var kalkunskinke.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, carstenc362
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Hej Carsten,
Vad tråkigt att höra att du var missnöjd med ditt rum. Vet inte vilken rumstyp du bodde på och under vilken period. Vi har ett antal olika typer av rum i varierande storlek. Priserna i Stockholm kan också variera en hel del från dag till dag, beroende på om det är något event på gång eller om efterfrågan är stor. Ta gärna en titt på vår hemsida för att se mer information om de olika alternativen samt bilder.
Vill även tacka för din feedback angående mer alternativ till griskött. Vi kommer att framföra detta till vår restaurang ansvarig, då jag vet att dom jobbar mycket på att utveckla utbudet för allergiker och utöka det vegetariska sortimentet.
Hör gärna av dig direkt till oss om du har några övriga frågor eller önskemål.
Önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig sommar!
Med Vänlig Hälsning,
Helena/ Reservations Department
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser