Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 128
Vis tilbud
Priceline
USD 117
Vis tilbud
Official Hotel
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.comUSD 128
Hotels.comUSD 128
Trip.comUSD 149
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 083)
Filtrer anmeldelser
2 083 resultater
Vurdering fra reisende
950
822
236
58
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
950
822
236
58
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 2 083 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell i hjerte av Stockholms shoppingområde. Hyggelige ansatte, rent, stilige rom og god frokost. Gode spisesteder i nærheten. Her overnatter vi gjerne igjen. Hotellet anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 931a2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediablonde, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Tusen tack!
Hjärtligt välkomna tillbaka snart igen.
Mvh Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Bare noen hundre meter fra sentralstasjonen og gangavstand til det mest sentrale i Stocholm. Hadde tre overnattinger i 4 etg. rett over innganspartiet i en l en litt stille sidegate. Rent pent på rom, god frokost. Hyggelig personale. Kan gjerne sove her igjen.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Tusen tack!
Vad trevligt att se att du trivdes hos oss och hoppas att vi snart får se dig tillbaka i Stockholm igen.
Med vänlig hälsning
Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet i forhold til det meste, to minutt å gå fra Arlandaexpressen og Drottninggatan (shopping) og 10-15 minutter til fots til Gamla Stan mm. Vi hadde et dobbelt- og et tremannsrom, begge koselige med greie bad, kjøleskap og vannkoker. Den oppredde sofaen var god å sove på, og rommet var stort nok til å tåle den ekstra soveplassen. God frokost og hyggelig personale gjorde oppholdet perfekt - sammen med en helt akseptabel pris.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Manemo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018
Google-oversetting

Tusen tack!
Hjärtligt välkomna tillbaka snart igen.
Mvh
Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell rett ved Arlanda Express og like ved byens shopping område.

Hyggelig betjening i resepsjon som villig svarte på spørsmål.

Koselige rom, be om rom i 7 etg. Der er det små balkonger hvor man kan nyte morgenkaffen.

Rommet var praktisk med kjøleskap og microovn samt vask

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KirstiN767
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2018
Google-oversetting

Tusen tack Kirsti,
Hjärtligt välkommen tillbaka!
Mvh
Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Overnattet her en natt på forretningsreise, stort og fint rom med balkong i øverste etasje. God seng, arbeidsområde og wifi som gikk å gjøre unna litt jobb over. Hyggelig betjening og god frokost. Kort vei til flytoget, noe som kan være en fordel hvis man ankommer sent. Grei gåavstand til gamla stan.
Et hotell jeg kommer til å bruke igjen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Gaute-Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helena A, Kundansvarig på Freys Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2018
Google-oversetting

Tusen tack Gaute-Oslo,
Hjärtligt välkommen tillbaka!
Mvh
Helena
Freys Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser