Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 113
Expedia.comUSD 113
TravelocityUSD 113
Hotels.comUSD 113
Orbitz.comUSD 113
ZenHotels.comUSD 117
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 058)
Filtrer anmeldelser
3 058 resultater
Vurdering fra reisende
885
1 002
664
332
175
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
885
1 002
664
332
175
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 3 058 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Har bodd her tidligere og valgte hotellet igjen. Hyggelige lokaler og hyggelig betjening. Rommene er godt isolert. Ikke mye støy fra gang eller gate. Fin frokostbuffet med mye å velge. Rimelig overnatting i en sentral og vakker del av Stockholm.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, aed1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Clarion_Amaranten, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Hej!
Mycket riktigt, här kan man bo! Och vi är väldigt glada att ni bodde hos oss och dessutom att ni uppskattade vistelsen så mycket som ni gjorde!

Tusen tack för att du givit oss en femma i betyg här på Tripadvisor! Jag hoppas att vi snart får chansen att ta hand om er igen och att du får en trevlig start på sommaren!

Varma hälsningar

Fredrik Berglund
fredrik.berglund@choice.se
Guest Relations Manager
Clarion Hotel Amaranten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018

Etter å ha kjørt 50 mil gledet vi oss til å sjekke inn på hotellet, men gleden ble kortvarig.. Inne på hotellrommet var det over 30 grader, og løsningen på dette var å sette inn en bråkete gulvvifte, som hørtes ut som en to-motors propellfly, noe som resulterte i lite søvn. Vi hadde gledet oss til frokosten da vi hadde lest mye positive anmeldeser om den, men selv den var ingen høydare, svett ost og salami kan man få ellers også. Skuffelsen toppet seg når vi hadde satt oss ned for å spise frokost og det dryppet vann i hodet på oss fra taket, og når vi sier ifra til de ansatte så får vi beskjed om at "hotellet svetter"!? Oppholdet ble derfor mye kortere enn planlagt! Det eneste positive med oppholdet var hjelpen vi fikk fra booking.com når vi ønsket å sjekke tidligere ut!

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Hyggelig og fint hotell sentralt plassert i Stockholm. Kontantløst, sympatisk restaurant med god frokostbuffet. Betjeningen er smilende og imøtekommende. Stille og rolig omgivelser selv midt i storbyen.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, aed1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Clarion_Amaranten, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2018
Google-oversetting

Hej!

Tack för att du tagit dig tid att svara på feedback från din senaste vistelse.

Vi är så glada att höra att ni haft det så bra hos oss och att ni fått ett så gott bemötande.
Jag hoppas att ni får en fin vår tills vi ses igen!

Varma hälsningar

Fredrik Berglund
Guest Relations Manager
Clarion Hotel Amaranten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2018

Nå er ikke hotellet lenger under ombygging og fremstår som moderne og med fin innredning. Svært hyggelig personale; spesielt i resepsjonen. Fine og funksjonelle rom.Bra frokost, sentralt og kort avstand til Centralstasjonen med Arlanda Express. Hva mer trenger vi?

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, DogOnSnail
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Clarion_Amaranten, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2018
Google-oversetting

Hej Jörgen!

Tusen tack för din fina feedback från din vistelse hos oss förra veckan.
Jag är så glad att höra dina fina ord om er vistelse. Vi är så glada att höra att du gillar vårat utseende efter vår renovering och att du älskar både personalen och vårat läge. Jag hoppas att hela företaget hade en fin tid tillsammans här och att ni snart kommer åter. Med eller utan kollegor.

Bästa hälsningar

Fredrik Berglund
Guest Relations Manager
Clarion Hotel Amaranten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018

Hotellet ligger bra til på Kungsholmen. Har aldri bodd på Amaranten før men dette var en overraskelse med masse hyggelige små butikker og mat steder rundt omkring. Her skal jeg bo flere ganger. Mye roligere å gå på shopping her enn midt i Stockholms city.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Kristin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Clarion_Amaranten, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018
Google-oversetting

Hej Brita Kristin,

Tack för din fina feedback från din senaste vistelse hos oss.
Jag blir så glad att höra att ni haft en så fin vistelse och att du blev överraskad över både kvarteret och hotellet. Det är precis så vi vill att våra första-gångs-besökare ska känna, Jag hoppas att du snart kommer åter, då guidar vi gärna till våra egna favoritställen här i stockholm. Förvänta dig att bli positivt överraskad!

Jag hoppas att du får en härlig vinter och en fin start på 2018!

Varma hälsningar

Fredrik Berglund
Guest Relations Manager
Clarion Hotel Amaranten

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser