phidas34
1.8 km fra Elite Hotel Adlon
0.3 km fra Elite Hotel Adlon
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde et veldig bra opphold på Adlon. 3-4 minutters gange til Drottninggatan, 10-15 minutters gange til Gamla stan og bare 3 minutter fra Cityterminalen(bussholdeplass med hurtigbusser til/fra Arlanda) Vi hadde et superior rom med utsikt ut i hovedgaten. Ingen nevneverdig støy. Pent oppusset rom, god AC, fantastisk seng og god plass. Kun en heis, men vi måtte aldri vente mer enn et par minutter de gangene det var venting. Bra frokost, godt utvalg og fulle bord. Vennlig personale og veldig rent og ryddig hotell. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Obraat
Anmeldt 22. juli 2018

Flott beliggenhet på Vasagatan, gangavstand til mange severdigheter. Nye flotte rom, hyggelig betjening,pluss en herlig frokost. Her er også en flott restaurant, med meget god mat og drikke. Kan anbefales👍

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, oddvik2
Anmeldt 28. mai 2017

Vi bodde 4 netter ved dette hotellet, som ligger 5 minutters gange fra stasjonen til flytoget. Hyggelig og imøtekommende personale i resepsjonen. Kun en heis, som fører til en del venting. Fint oppusset rom med veldig gode senger. Bra størrelse på badet, som forøvrig var "heldekket" med marmor! NB! Kaldt badegulv, og vannet fra dusjen flommet utover hele baderomsgulvet. God frokost med godt utvalg av brød og pålegg, men det kunne til tider bli itt kamp om plassen da mange skulle spise samtidig. Det ligger en god kjøtt- og fiskerestaurant i hotellets bakkeplan.

Romtips: Ingen trafikkstøy på rom vendt inn mot atriet. Velg rom i nedre etasjer pga dårlig heiskapasitet.
Dato for oppholdet: mai 2017
1  Takk, bmaroeso
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Fint hotell, sentralt med kort vei til Gamla Stan, shopping og restauranter. Vi hadde fint nyoppusset rom. Frokosten var meget bra. Stille og rolig med minimal gatestøy da vi hadde rom i 3.etg inn mot bilfri sidegate.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, FFK1903
Anmeldt 4. oktober 2015 via mobile enheter

Ligger veldig sentralt til rett ved shoppinggate og T-centralen, i tillegg til gangavstand til gamla stan. Bra, gratis Internett. Rommet var helt ok, med litt rar lukt i dusjen og gult lys på badet. Supergod frokost med kult interiør!! Syns rommene hadde litt lav standard i forhold til inntrykket av resten av hotellet. Usikker på om jeg kommer tilbake

Dato for oppholdet: oktober 2015
Takk, Johanne L
My Ö, Receptionschef på Elite Hotel Adlon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2015

Hej Johanne,
Tack för att du har tagit dig tid och skrivet ett omdöme om oss på Tripadvisor! Dina kommentarer och synpunkter är viktiga för oss!
Vad kul och höra att du uppskattar vår frukost och internetuppkopplingen som vi har!
Vi ska renovera och uppdatera vissa ut av rummen så att det blir samma standard som dem övriga delarna av hotellet.
Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till Elite Hotel Adlon!
Vänliga hälsningar,
My Öhrn