Veldig bra tur med Tuva som guidet oss gjennom turen med mye informasjon. Kaptein Julia styrte båten med stødig hånd. Takk for en flott tur, anbefales.
Tusen takk för dina vänliga ord! Kul att du gillade både turen och personalen ombord! Ska se till att de får läsa dina ord så blir de garanterat lika glada som jag!
Veldig koselig atmosfære på en liten båt. Dyktig og hyggelig guide. Veldig bra. Anbefales på det sterkeste
Tusen tack för dina fina ord och 5 stjärnor! Välkomna tillbaks!
Fantastisk fin båttur som startet med at jeg kom rett etter de var kjørt ut. De valgte da å snu båten så jeg fikk vært med. Vi fikk også litt ekstra informasjon om ting som gjaldt landene vi kom fra og som var i Stockholm. I tillegg var det mulig å gå av båten underveis og bli plukket opp senere. Guiden kunne svært mye om Stockholms historie og severdigheter. Anbefales!
Fantastisk båttur , flinke folk og dyktig guide. God pris og mye informasjon. Lærte veldig mye 🙂
Gleder meg til neste tur . 🇸🇪🇧🇻🇸🇪
Tusen tack för dina fina ord! Glad att läsa att vi levde upp till dina förväntningar!
Hoppas du hade en fin tid i Stockholm!