Maren H
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
idamajat, ChefClarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. jan. 2019
Hej!
Tack för din recension och ett gott betyg!
Roligt att höra att du trivdes så bra hos oss och provade både spa, restaurang och gym.
Varmt välkommen snart igen!
Mvh
1 540
1 493
2025 av 3 961 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Stort rom for tre personer med god utsikt over parken. Kort avstand til metroen og Ringen (shoppingsenter) med mange gode, små serveringssteder. Frokosten på hotellet var god, men vi savnet litt variasjon i løpet av de fire nettene vi var på hotellet. Et stort pluss for de gode bakervarene.

Romtips: Be om et rom med utsikt til parken.
Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, BrittB310
idamajat, Chef på Clarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hej!
Tack för din recension och ett fint betyg!
Härligt att höra att du trivs så bra hos oss. Vad är det du hade önskat på frukosten/ saknade?
Varmt välkommen snart igen!
Mvh
Ida-maja
Operations manager

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Booket ett økonomi dobbelt rom for en natt. Rommet var veldig lite og trangt for to. God seng og ok bad. Men veeeeldig varmt på rommet, ble så varmt at det ble såsom så med søvn. Veldig hyggelig bar i samme bygg. Frokost var veldig god, godt utvalg. Parkering- i bygg under hotellet... veldig dyrt! Alt i alt, midi på treet opplevelse

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, ParNorge
Johanna Ö, Kundansvarig på Clarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Hej ParNorge,

Tack för din recension och vad kul att du tyckte att frukosten var bra!
Våra dubbelrum economy är 14 kvm men vi har flera andra rumstyper där det största är 120kvm. Vad tråkigt att ni hade varmt i rummet, jag hoppas att vi åtminstonde kunde hjälpa till med en fläkt för lite kyla om det inte gick att åtgärda.

Ha en fin höst och välkommen åter!

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Flott sted at vare på. God service og nerhet til Stockholms by👍. T bane eg 100 meter fra hotellet😊God frokost flott personal og gode at prate med🤗. Rekomenderes fra mei 🤔Ok pris nivå og god konfarense hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, axept
Johanna Ö, Kundansvarig på Clarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Hej,

Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du rekommenderar oss! Det blir vi jätteglada för.

Ha en fin vecka och välkommen åter!

Anmeldt 29. august 2018

Vi giftet oss og hadde base på hotellet og der ble vi godt ivaretatt. Vi fikk sjampanje på rommet, noe som var veldig hyggelig og overraskende. Kan og anbefale frokost med veldig god omelett. De i resepsjonen var og veldig behjelpelige .

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Gro J
Johanna Ö, Kundansvarig på Clarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Gratulerar till bröllopet!
Vad härligt att höra att ni hade det bra hos oss, det blir vi väldigt glada över.

Ha en fortsatt fin sensommar och varmt välkomna att fira bröllopsdagen hos oss nästa år!

Hälsningar

Anmeldt 20. august 2018

Inner tier, flott beliggenhet, kort vei til metro, gode muligheter å sykkle i område, shoping lett å gjøre, god mat, meget sørvis innstilte personale i resepsjonen, de ansatte hadde alltid et smil å dele med deg. Noe som var negativt er at det var for lave stoler, med tanke på dem med problemer å komme seg opp og ned av stolene, Men dette er jo bare en meget liten negativ ting. Men karnsje en ide til hotellet. Ellers et flott hotell å slappe av på.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, ankarne
Johanna Ö, Kundansvarig på Clarion Hotel Stockholm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018

Tack för din fina recension.

Kul att du gillade både hotellet, personalen och våra fina omgivningar. Och din kommentar om stolarna tar vi med i vårt förbättringsarbete.

Ha en fin höst och varmt välkommen åter!