“En bortgjemt perle”

Vurdert som nr. 4 av 4 293 Restauranter i Stockholm
Kjøkken: Gresk
Omgivelser: Södermalm (bydelsområde)
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde en helt fantastisk opplevelse på Maestro. Utsøkt mat og fantastisk god stemning i det intime lokalet. Trivelig personell med god kunnskap om både mat og vin. Denne restauranten kommer vi til å besøke igjen.

Dato for besøk: august 2022
Takk, stianh248

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig god service og god mat!
Vi spiste biff og den var en av de beste biffene vi har smakt!
Anbefales på det varmeste 😀😀😀

Takk, U9175HDjohans
Anmeldt 11. oktober 2021 via mobile enheter

Veldig god meze , mat og service…
Anbefaler sterkeste til alle liker gresk retter…..
Koselige lokal og god lam………………..

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, canbeyc2017
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig Gresk restaurant i Sødermalm, god mat og bra service. Vi spiste Moussaka og souvlaki fläskfilé. Maten kom raskt.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, FinnAndAnn
Anmeldt 6. desember 2019 via mobile enheter

Vi var to stk., bestilte Mixed grill og Entrecôte. Store porsjoner med mye mat, kjøttet var perfekt stekt. God vin og veldig hyggelig og serviceinnstilte ansatte. Det var også mange glutenfrie alternativer på menyen. Anbefaler hvis man ønsker en intim middagsopplevelse med god mat og drikke.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, amless

Reisende som så på Maestro, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Maestro? Del dine erfaringer!