“Genuin nordisk matopplevelse”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Östermalm
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

En herlig nordisk meny, all mat lagd over åpen ild basert på nordiske råvarer. Spennende og godt balensert sammensetning av både fisk og kjøtt akkompagnert av særegne viner og en sider. Opplevelsen ble komplett av at man både så og kjente lukten av bjørkeveden fra de åpne ovnene. Dette gav oss en ny stor matopplevelse, anbefales.

1  Takk, 689ketilk

Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

Nydelig duft av bjørkeved når vi ankom lokalene 1 time før tiden. Vi ble møtt av svært vennlig personale som håndhilste og anviste oss til en liten sittegruppe, mens vi ventet på bordet vårt. Vi fikk små "mellomretter" mens vi ventet på det vi hadde bestilt. Vi fikk, på forespørsel, komme inn på kjøkkenet og se hvordan maten ble tilberedt. Respekt for kokkene som jobber i varmen fra vedfyrte ovner! Nydelige, men små, retter. Dersom du er ordentlig sulten, blir menyen med 4 retter for lite.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, anders0303
Anmeldt 9. desember 2017 via mobile enheter

Kunnskap, service, gjennomføring, mat og atmosfære står til en klar innertier! Rett og slett fantastisk bra!! Sekseetter med vinpakke var rett og slett fabiolus!!

Dato for besøk: desember 2017
Takk, ToreAugust
Anmeldt 1. juni 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat- og vinopplevelse. De fleste rettene overrasket både i smak og hvilke komponenter som var brukt. Vinene fikk oss til å forstå samspillet mellom mat og vin, da noen av dem endret helt karakter sammen med maten. Gøy.

Selvfølelig ikke den billigste restauranten, men anbefales likevel.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 733petters
Anmeldt 29. april 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyd med mat og service. Verdt hver en krone. En uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Spesielt godt med reinhjerte taco tilberedt ved bordet.

Dato for besøk: april 2017
Takk, josteina566

Reisende som så på Restaurang Ekstedt, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm

Har du vært i Restaurang Ekstedt? Del dine erfaringer!