Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Thai mat på sitt aller beste”
Anmeldelse av Koh Phangan

Koh Phangan
Vurdert som nr. 353 av 3 650 Restauranter i Stockholm
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Östermalm
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Vi var der og spiste lunsj. Maten vi ble serverte smakte akkurat som når vi har vært på en god restaurant i Thailand. Rikelige porsjoner.
Vennlige servitører.
Vi vil besøke restauranten igjen, neste gang vi kommer til Stockholm.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Maria H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (411)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 411 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Mangoshaken tror jeg var laget i himmelen. Går gjerne hit igjen. Beste måltidet i Stockholm.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, elikristinl2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Maten var nydelig, veldig autentisk thai. kult og stemningsfylt lokale. Treg, men hyggelig service, trekker ned et poeng.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, cathrinea465
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

God thaimat til grei pris sentralt i Stockholm. Vi satt på en grei uteservering, inne i lokalet var det thaistemning på steroider. Etterligning av monsunregn og spektakulær wc-opplevelse trekker opp.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Esp111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og drikke. Belysning og hele atmosfæren i restauranten var helt unik. Koset oss masse og vi kan varmt anbefale denne restauranten til andre. Serviceinnstilte og flotte folk som jobber her. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 207kristinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Koh Phangan, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm
 
Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i Koh Phangan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.