“Middelmådig overpriset”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Kungsholmen
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Stressede og lite hyggelige servitører. Middelmådig mat med altfor høy pris. Eneste som trakk opp var god rosè vin og en drink til slutt. Det som gjorde utslaget for at vi ikke kommer igjen hit var det verste toalettet jeg noengang har vært på. Hadde jeg gått der midt i maten hadde jeg mistet appetitten. Et så fint lokale med en så fin beliggenhet burde høyne litt servicen og fasiliteter!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, christineeQ6035UV

Anmeldt 30. mai 2018

Fikk akkurat det siste bordet med plass for 2, uten bestilling. Fullt hus og nydelig vær på strandpromenaden. Vi fikk god oppmerksomhet og rask service. Calamari fritto og hvitløksbrød til forrett smakte godt. Hvitløksbrødet kom rett fra stenovn, crispy og godt. Calamarien var og god. Hovedretten var mixed grill, kjøtt fra grillen med salat, rosmarinpoteter og 2 sauser. Velsmakende og godt. God oppfølging fra servitør, kjempehyggelig og god opplevelse. Ikke det billigste sjiktet, men verdt pengene. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Stein V
Anmeldt 21. november 2017 via mobile enheter

Vi var 9 personer som hadde booket bord på Trattorian for å feire. Vi har vært det før og syntes dette er en personlig og særegen restaurant i gangavstand fra sentrum. Restauranten innfridde også denne gang. Vi hadde en hyggelig aften med en serviceminded kelner som anbefalte gode viner til maten vi hadde valgt. Vi bestilte 3 retter og alt var ypperlig. Vi kommer gjerne tilbake hit

Dato for besøk: november 2017
Takk, svanhildf
Anmeldt 5. oktober 2017 via mobile enheter

På Restaurant Trattorian fungerte alt. Vi ble godt tatt imot. Maten var i særklasse. Til tross for stort press pga mange gjester fikk vi personlig og god service. Dette er en restaurant det er lett å anbefale.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Wernervik
Anmeldt 3. oktober 2016 via mobile enheter

Vi plumset innom her etter å ha vært på en lengre spasertur rundt Stockholm. Søndager hadde de bare buffet, men det var greit nok. Ganske mye å velge i, men kjøttet bar preg av å ha ligget lenge.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Arnhild K

Reisende som så på Trattorian, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Trattorian? Del dine erfaringer!