Veldig hyggelig vertskap! God mat i fine porsjoner! Koselig lokaler! Fine anbefalinger av både Øl og Vin.
4–8 av 3 308 anmeldelser
Lite og delikat lokale med hyggelig betjening. Maten var serdeles god. Betjeningen hadde det lille ekstra.
Anbefales på det sterkeste.
En stor takk til restauranten som levert mat og service akkurat som dem skal. Fant denne restauranten på TA og ble overhodet ikke skuffet. Fantastisk mat, veldig hyggelig ansatte og servitører. Nydelig sild, mør og deilig kjake, og digg bringebærpannacotta. Prøv alt
Ikke mulig å reservere bord, men vi tok sjansen og var heldige. Ankom stedet kl 1930 og fikk bord. Lite og intimt. Nydelig mat til en rimelig penge. Avsluttet kvelden med dessert mens køen vokste utenfor. Vi kommer tilbake!
Liten, intim restaurant. Hyggelig betjening. God og hjemmelaget mat. Leverte maten raskt. Relativt rimelig mat.