Fantastisk musum. ,interaktive hodetelefoner anbefales , disse koster 20 kr og det er masse info å få her . Overveldet over hvor stort Abba var /er .ternigkast 5 på alle utstillinger
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du hade så trevligt när du besökte oss. Extra kul är att höra att du använde dig av vår förinspelade audioguide - och att du rekommenderar den!
Hjärtligt välkommen tillbaka snart igen!
Allt gott,
Jessica
Bra museum med noe stiv pris. Fantastisk bra nivå på dukkene. Aktivitetene på gjennomsnitt. Inneholder også gitarer fra andre artister på utstilling, imponerende.
Var her med ungene som har vokst opp med Mamma Mia-filmen. Jeg har vokst opp med Abba på platespilleren.
Kjekt å gjenoppleve den tiden, og det vsr kjekt at ungene fant det underholdende. Å stå og synge abba-sang med min sønn vsr en herlig opplevelse. Begge var flaue etterpå men hadde det gøy.
Her er det bare å varme opp sangstemmen! En kan gå på audition for å bli det nye 5. medlemmet av Abba, danse med de, stå på scenen med de, dirigere Chess og mye, mye mer!!
Dette var bra! Interaktivt og morsomt. Mye ukjent historie om et av verdens største band. Det var også en gitarutstilling der, som var interessant.
Måtte ha en tur innom museumet når vi var i Stockholm
Kjempebra tur gjennom ABBAs verden
De har også et utsalg mex ABBAs ting du kan kjøpe med
Sentralt ved Grønna Lund og Skansen