Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super atmosfære og god mat”
Anmeldelse av Waipo

Waipo
Bestill bord
2
tir. 7.2.
20:00
Vurdert som nr. 142 av 3 650 Restauranter i Stockholm
Prisklasse: USD 30 - USD 50
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en stor vennegjeng som dro tilbake til dette stedet i nye lokaler. Maten er god og atmosfæren like så. Oppmerksomme kelnere og farlig gode drinker. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 676lenam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (928)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 928 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Spiste her pga høy vurdering på Tripadvisor. Vi bestilte and og dumplings. Det tok 45 min før vi fikk maten, slikt kan skje. Anderetten var veldig god. Dumplings var ikke godt. Ikke veldig topp service heller.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Kruse1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god asiatisk tapas.
De anbefaler 3-5 retter og jeg syns det var helt utmerket.

Kan ikke klage på noe, hyggelige folk som
Jobbet der og bra mat.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, carlhenrikp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Kamuflert bak en ganske stilren fasade gjemmer dette turiststedet seg. Jeg gikk i fellen jeg ikke burde gjøre. Spise på ett sted som tilsynelatende ser ok ut på tripadvisor, men som ligger i midt i turistmotorveien i Stockholm. Hvem har ratet dette stedet til 4 eller 5 spør jeg meg selv om?
Ingenting her er laget med kløkt eller omhu. Alt er laget igår eller lenger siden, smaksatt av noen som ikke smaker på det de lager. Råvarer av tvilsom karakter presentert på en grei måte. Følelsen av ett masseproduksjonskjøkken er sterkt tilstedeværende.
Men ok. Hva skal man si, 350 SEKfor fem retter tasting meny? Man burde kanskje ikke forvente allverdens?
Basically er dette 2 serveringer med noe forskjellig samf en valgfri dessert. Dumplingene er langt fra juicy og ferske. Rekene hadde ikke tarmen fjernet... Kjøttrettene var av middels kvalitet og alt smakte kun salt soyasaus. Soppen var tørket sopp, seig og traurig. Desserten muchi iskrem var noe som man antagelig kan plukke opp i frysedisken til en og annen asia butikk.
Det eneste som var rimelig ferskt og av nyere dato var det halve jordbæret servert med desserten.
Ikke gjør samme feilen som meg pls. Dette stedet mangler respekt for eget kjøkken og kvalitet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, EvenStevensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018

Vi hadde reservert bord og gikk inn for 8 retters tastingmenu med anbefalt vinpakke. Maten var flott presentert på tallerken og smakte rikitg bra, likeså gjorde vinen. Tastingmenu med vinpakke er jo et relativt dyrt valg og vi hadde derfor ønsket at vår servitør var litt mer oppmerksom og hadde brukt noe mer tid på å presentere mat og vin. Hun gjorde jobben sin, men ga oss ikke det "lille ekstra" som en gjerne forventer når en "vrenger lommeboken" på en restaurant.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ReiseAnette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Waipo, så også på

Stockholm, Stockholm
 
Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i Waipo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.