Kamuflert bak en ganske stilren fasade gjemmer dette turiststedet seg. Jeg gikk i fellen jeg ikke burde gjøre. Spise på ett sted som tilsynelatende ser ok ut på tripadvisor, men som ligger i midt i turistmotorveien i Stockholm. Hvem har ratet dette stedet til 4 eller 5 spør jeg meg selv om?
Ingenting her er laget med kløkt eller omhu. Alt er laget igår eller lenger siden, smaksatt av noen som ikke smaker på det de lager. Råvarer av tvilsom karakter presentert på en grei måte. Følelsen av ett masseproduksjonskjøkken er sterkt tilstedeværende.
Men ok. Hva skal man si, 350 SEKfor fem retter tasting meny? Man burde kanskje ikke forvente allverdens?
Basically er dette 2 serveringer med noe forskjellig samf en valgfri dessert. Dumplingene er langt fra juicy og ferske. Rekene hadde ikke tarmen fjernet... Kjøttrettene var av middels kvalitet og alt smakte kun salt soyasaus. Soppen var tørket sopp, seig og traurig. Desserten muchi iskrem var noe som man antagelig kan plukke opp i frysedisken til en og annen asia butikk.
Det eneste som var rimelig ferskt og av nyere dato var det halve jordbæret servert med desserten.
Ikke gjør samme feilen som meg pls. Dette stedet mangler respekt for eget kjøkken og kvalitet.