“Et nydelig måltid!”

Kjøkken: Delikatesseforretning, Italiensk, Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat, hyggelig og dyktig personale! Takk til dere for en strålende matopplevelse! Vi kommer gjerne igjen neste gang vi er i Stockholm!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Tone S
54mats, Ägare på Corvina Enoteca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

Tack för ert besök och fina betyg. Vi ser fram emot att ni besöker oss igen nästa gång ni är i Stockholm! Välkommen åter!

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Vanvittig god risotto!!
Vin forslaget var og midt i blinken.
Koselig lite sted.

Var her for en sen mindre middag.

Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Kenneth K
54mats, Owner på Corvina Enoteca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Tack för ert besök och varmt välkomna åter till Corvina!

Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Koselig, liten restaurant. Fantastisk god mat, behagelig personale. Fulltreffer for oss! Storkoste oss. Anbefales !

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Verona41
54mats, Owner på Corvina Enoteca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2022

Stort tack för ert besök på Corvina och det fina betyget. Det gläder oss mycket att ni är nöjda med både mat och personal. Vi hoppas ni besöker oss inom kort igen!
Välkommen åter!

Anmeldt 5. mai 2022

Ikke la deg affisere av den beskjedne fasaden, innenfor finner du en perle av en italiensk opplevelse. Hyggelig atmosfære, nydelig utvalg av autentiske retter, av beste kvalitet. Den beste matopplevelsen utenfor piemonte. Veldig godt utvalg av viner fra alle distrikter. Vi vil fremheve både anti pasta med skinker og oster med en nydelig tomatmarmelade, biff pasta, som ga oss tårer i øynene og en pistasjis, vi ikke kan beskrive.

Dette er ikke betalt annonse, men en ærlig og ekte anbefaling :-)

Dato for besøk: mai 2022
Takk, hildes2016
54mats, Owner på Corvina Enoteca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2022

Vad glad jag blir att ni är nöjda med Corvina Enoteca!
Stort tack för din fina review! Vi hoppas att vi får ha er som gäster snart igen.
Varmt välkomna åter!

Anmeldt 1. mai 2022 via mobile enheter

Stoppet innom for et par glass rødvin på vei hjem etter middag. Koselig vinbar med et utrolig hyggelig personalet. God kunnskap om vinen vi fikk servert, og det var gode viner som passet vår gane godt.
Hyggelige priser for gode viner, kommer tilbake! Anbefales.

Dato for besøk: april 2022
Takk, thornfredrikhemsen
54mats, Owner på Corvina Enoteca, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2022

Tack för din fina review! Det gläder oss mycket att ni hade en trevlig kväll och vi ser fram emot att ni besöker oss snart igen!
Corvina Enoteca

Reisende som så på Corvina Enoteca, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Corvina Enoteca? Del dine erfaringer!