Signalfabriken er i utgangspunktet et veldig sjarmerende hotell med hyggelige rom og gode senger. Det ligger perfekt plassert i forhold til kontoret i Sundbyberg som jeg ofte pendler til. Håper derfor at noen saker kan bli bedre i fremtiden slik at jeg fortsatt kommer til å velge dere. Først og fremst må renholdet bli bedre. Jeg har nå bodd der to ganger og begge gangene har det ligget søppel på gulvet i resepsjonsområdet/trappen. I flere timer.. Her må personalet bli bedre til å ta runder og fjerne ALT som gir et dårlig førsteinntrykk. Rommet er heller ikke rent nok. På siste besøk nå på rom 410 var det en veldig ekkel flekk på gardinene.. Bør vaskes umiddelbart! I tillegg var det mye støv og noen flere flekker.Frokosten er enkel og god, men her savner jeg store tekopper til å nyte den gode teen. Om dere også kunne kjøpt inn en yogamatte til utlån hadde jeg blitt veldig fornøyd :) Ellers liker jeg automatisk innsjekk/utsjekk, men pass på at personalet ser gjestene som går forbi, i tilfelle man har spørsmål. De behøver heller ikke si hei og god morgen tre ganger på rad som om de aldri har sett deg før ;)Story Signalfabriken har potensiale til å få fem stjerner ved neste besøk. Håper dere tar tak! :)Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant