Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 132
Hotels.comUSD 132
Orbitz.comUSD 132
TravelocityUSD 132
CheapTicketsUSD 132
HurbUSD 152
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (636)
Filtrer anmeldelser
636 resultater
Vurdering fra reisende
247
256
101
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
247
256
101
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 636 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2017

Helt ok hotell, men frokosten står ikke i stil til resten.
Ikke bacon eller eggerøre.
Beliggenheten er bra og det finnes flere spisesteder i nærheten.
Rommene er små, men komfortable. Sengene er svært bra.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, espen_gylterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander H, General Manager / Hotelldirektör på Story Hotel Signalfabriken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2017
Google-oversetting

Dear espen_gylterud,

First of thank you for your second stay with us & taking the time to leave your feedback

I have taken part of your cons and pros, and I am sorry to hear of your disappointment with certain aspects of your visit such as the breakfast.

As a business model we have chosen to always include breakfast in the room rates.
The idea is a so called Scandinavia breakfast with high quality standard. Such as
freshly squeezed juices, homemade granola, a variety of freshly baked bread and a wider choice of cold cuts.

We are sorry we couldn't live up to your standards but hope we are able to welcoming you back for a future stay.

Best Regards

Alexander Hederström
General Manager / Hotelldirektör
Story Hotel Signalfabriken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2017

Hotellet er ok, god seng, rent og hyggelig personal. Dusj løsning ikke optimal. dusjer i badekaret og uten forheng.. myet vann på gulvet..

Frokosten var av den kjipe sorten, ikke noe varm mat ala egg,bacon. Dårlig utvalg av brød. Pålegg også minimalt utvalg.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kjetilk801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pierre A, Quality Manager på Story Hotel Signalfabriken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2017
Google-oversetting

Bäste kjetilk801,

Vi uppskattar att ni tog er tiden att lämna en recension och även om jag önskar att ni varit väldigt nöjd med alla delar så är jag ändå glad att se att det fanns ett par höjdpunkter, framförallt personalen och renligheten.
Vårt mål är att servera en frukost av väldigt hög kvalité och har då valt att fokusera på det, snarare än kvantitet. Tråkigt att höra att vi inte hade det bröd ni önskar. Vi serverar hembakat filmjölks bröd, hembakat toast bröd och ett par olika frallor och jag att någon av dessa fortfarande föll er i smaken.
Återigen, stort tack för att ni delade mer er av er upplevelse och jag hoppas att vi får chansen att välkomna er tillbaka en annan gång och då vi även har rum med endast dusch, så får ni gärna kontakta mig för rekommendationer.

Varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Pierre Astell
Quality Manager
Story Hotel Signalfabriken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2016

Rent og fint. Rommet er litt i minste laget, men inneholder det man trenger. Sengen er stor og god.
Frokosten er litt i enkleste laget sett i forhold til prisen og hva tilsvarende hoteller i Stockholm byr på.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, espen_gylterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pierre A, Quality Manager på Story Hotel Signalfabriken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2016
Google-oversetting

Bäste espen_gykterud,

Tack för er feedback och det är med glädje jag läser att ni haft en bra vistelse hos oss.
Om det är så att ni kommer tillbaka en annan gång så erbjuder vi olika typer av rum om det är så att ni vill åt mer utrymme. Självklart kommer ni få sova i lika fantastisk säng, oberoende av vilket rum ni väljer.
Vi håller just nu på att se över vår frukost och hoppas att ni får möjlighet att prova den i framtiden.
Tack igen för ert fina omdöme och varmt välkomna tillbaka.

Vänliga hälsningar,
Pierre Astell
Quality Manager
Story Hotel Signalfabriken

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2015 via mobile enheter

Vi tilbrakte to døgn her, og stortrivdes! Fine rom (badet kunne vært litt større), gratis Wi-Fi, god frokost og hyggelig betjening. Ekstra pluss for gode parkeringsforhold.

Hotellet ligger i en rolig del av Stockholm, og vi brukte sjeldent mer enn 20 minutter på å kommer til attraksjonene. For den som skal handle litt mat ligger matbutikken Willys rett ved hotellet.

Kan trygt anbefales!

Dato for oppholdet: november 2015
Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2015

Vi var alle 4 voksne fornøyde med oppholdet på hotellet. Det var rent, deilige senger og sengetøy! Vi opplevde at det var stille og rolig og hadde god søvn alle nettene. Badet var rent og kunsterisk utsmykket (det var fint), men kunne med fordel vært større da det ikke var plass for toalettartikler på servanten eller rundt.... Rommet hadde fine avstemte farger og stil (litt industriell stil). Rommet kunne med fordel vært større slik at det ble bedre plass for en stol, kofferter etc.
Frokosten var enkel, men god. Vi prøvde ikke middag i restauranten. Opplevde at servicen var god og positivt personale.
Fredagkvelden var det "full rulle" med feststemte gjester og høy musikk i respsjonsområdet. Det var fordi respsjonen er enliten del av en stor bar/pub som tydeligvis var populær med mange gjester.
Alt i alt godt fornøyd.

Romtips: Be om rom litt unna respsjonen, og inn imot atrium, for mest ro.
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Tone0308
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser