Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blueskonsert”
Anmeldelse av Stampen

Stampen
Vurdert som nr. 397 av 3 408 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Vi kom akkurat i grevens tid og fekk sitteplass. Staffan Astner & Friends. Trudde fyrst at organisten var eit svak punkt, men måtte skifte meining di meir eg høyrde. Eit solid band med musikarar som kvar for seg briljerte på sine instrument. Venleg og god atmosfære mellom publikum og ingen ting å utsette på serveringa. Det var muleg å få kjøpt øl med smak. Serveringspersonalet var tydeleg vant til å gjera godt arbeid under trengsel. Publikum i alle aldrar.

Dato for besøk: november 2018
Takk, norvaldb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 79 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Flott jazzaften med live musikk. Stemningen er stor og stilen er særdeles uformell. Her er det plass for alle, med kun ett krav, ha en trivelig kveld med jazz og noe attåt.

Dato for besøk: april 2017
Takk, ArveGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

I Gamla Stan finner man jazzpuben Stampen. Klassisk sted med live jazz. Både svenske og utlandske gjesteartister. Flott sted å ende opp ettervern bedre middag i Stockholm

Dato for besøk: april 2017
Takk, ArveGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2017 via mobile enheter

Morsomt sted, med et spesielt interiør. Flott restaurant i kjelleren. Liker du glad jazz anbefales stedet. Vet ikke hvordan det er på kveldene, var der kl 17.00.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 114haraldm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2014

Stampen er en hyggelig bar med live musikk i Gamla Stan hvor man gjerne kommer tilbake til. Lun og hyggelig atmosfære og trivelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2014
Takk, 913annemarier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stampen, så også på

 
Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i Stampen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din