vidarbjorkli
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Tiina Kalpa, ÄgareBest Western Plus Time Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. okt. 2024
Hej,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår avslappnade atmosfär, service, och frukost. Det är härligt att ni också fick uppleva Vanadislunden – en riktig pärla för naturälskare.

Vi ser fram emot att få välkomna er igen nästa gång ni besöker Stockholm!

Bästa hälsningar,
2.5 km fra Best Western Plus Time Hotel
1.6 km fra Best Western Plus Time Hotel
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 14. juli 2023

Veldig rent og fint hotell. God frokost, bra for veganere. Hyggelig personale, som var behjelpelige med alt av spørsmål. Litt dumt at det ikke var gratis eller billigere parkering. Alt i alt bra opplevelse

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, jenniea758
Tiina Kalpa, Ägare på Best Western Plus Time Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4 uker siden

Hej,
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du hade en bra vistelse hos oss och uppskattade både vår frukost med veganska alternativ och vår hjälpsamma personal.

Vi förstår att parkeringen kan vara en utmaning. Även om vi inte äger garaget under hotellet, erbjuder vi rabatterade parkeringsbiljetter som kan köpas i receptionen för att göra det lite enklare för våra gäster.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka snart för en lika trevlig vistelse!

Bästa hälsningar,
Team Time

Anmeldt 10. desember 2021 via mobile enheter

Var på dette hotellet på en jobbreise i to netter og var veldig fonøyd med oppholdet. Stort og flott dobbeltrom, med en veldig god seng. Frokosten var variert og veldig god. Der kunne du finne noe for enhver smak. Hotellet hadde også en hyggelig bar i resepsjonen hvor man kunne kjøpe forfriskninger. Butikk og restauranter i nærheten. Ingenting å trekke på dette hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, 805sveine
Tiina Kalpa, Marketing på Best Western Plus Time Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2022

Hej 805sveine,
Tack för din recension ! Speciellt trevligt att läsa din beskrivning av vår frukost , personal och service.
Välkommen tillbaks till Best Western Plus Time Hotel !

Anmeldt 9. desember 2019

Fint hotell med koselig lobby. Lukter utrolig godt når man kommer inn døren i reseptionen. Hyggelige og hjelpsomme personale. Rommet vi hadde var litt lite men fungerte fint for oss 2. Fint moderne bad. Manglet strykejern på rommet og litt dårlig hårføner. Frokosten var god. Hotellet ligger greit til i byen. Men man må gå ett stykke for å komme til shoppingen. Men masse buss og taxi utenfor.

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, Mette B
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Flott hotell med hyggelig betjening, men en veldig skuffende frokost. Maten var ikke merket med allergener (og ikke all mat var merket i det hele tatt), var maten bar preg av ferdigvarer og de kunne ikke tilby å lage noe med egg selv om jeg spurte. Betjeningen i frokostsalen var ikke serviceinnstilte, og jeg måtte vente 15 minutter på å få beskjed om at jeg ikke kunne få eggerøre uten melk. Ingen beklagelser eller forslag om annet. Bortsett fra frokosten var hotellet bra!

Dato for oppholdet: desember 2019
2  Takk, btlyche
Anmeldt 8. november 2019

Velfungerende hotell og god frokost. Litt kjedelig beliggenhet, men nære til Odenplan og Tunnelbane.
Bra service og gode senger, stille og rolig. Ica i underetasjen og kort vei til flere spisesteder..

Dato for oppholdet: november 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western