Min mann og jeg bodde 6 netter på hotellet og er kjempefornøyde.
Hotellet har grei plassering, ikke langt fra jernbane, gågate, shopping og restauranter, og veldig kjekt med flere parkeringshus i umiddelbar nærhet(bla et i kjelleren på hotellet).
Innsjekkingen gikk raskt og greit, og vi fikk all informasjonen vi hadde behov for.
Vi var så heldige å bli oppgradert til superior rom som var med på å gjøre dette til et supert opphold. Rommet var stort med god plass til masse baggasje, hadde to lenestoler, skrivebord, minibar mm. , og et bad med badekar og god plass til å pakke ut toalettsaker. På badet er det også såper, shampo, balsam og bodylotion av merket Rituals. Senga var myk og god, selv om den var bitte litt lav for ei med hofte- og ryggproblemer. Og supert med aircondition som man selv kunne regulere(det var knallvarmt ute da vi var der).
Dette er et stort hotell så selv om det var 3 heiser kunne det bli litt venting, noe man må regne med midt i ferien.
Ellers er det treningsrom, spa, utebasseng og restaurant på hotellet, noe vi ikke fikk tid til å prøve da Stockholm har så mye å oppleve.
Frokosten var grei, savnet dog litt hardere skorpe på rundstykkene. Ellers kjempegod juice, masse pålegg(både kaldt og varmt), frokostblandinger, kaffebrød mm, vi gikk ikke sultne derfra. Pga covid-restriksjoner måtte vi bestille frokosttid på forhånd, men bestilte for alle 6 like etter vi sjekket inn, så da var det mange tidspunkt å velge mellom.
Alle ansatte vi møtte i resepsjonen, ved frokosten og de som vasket var hyggelige og serviceminded.
Supert med sitteområde ute under tak, både i forbindelse med restauranten og benken hvor røykerne satt( bitte litt unna inngangspartiet, så man slapp å gå gjennom en røyksky for å komme inn på hotellet. Og røykerne fikk kost seg med en røyk under tak).
En ting er sikkert. Skal vi til Stockholm igjen så kommer vi helt klart til å bo på dette hotellet.