Terje A
4,0 av 5 boblerAnmeldt 8. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Clarion Sign, ÄgareClarion Hotel Sign, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juli 2023
Thank you so much for choosing Clarion Sign and your great rate! We hope to have the pleasure of welcoming you back in the future again.
Best regards

1 771
1 954
1 771
Anmeldt 6. juli 2023 via mobile enheter

Altså, hvor skal vi begynne. «De er stolte av frokosten sin» meldte de opp på nettsiden. Frokosten får 2 av 5 fra oss. Kalde rundstykker, dårlig eggerøre, dårlig rydding på bordene, grisete, stemningsløst og mørkt i lokalet.
Fikk sen innsjekk. Booket via booking.com, da vi som medlemmer i Strawberry fikk beskjed om at hotellet var fullbooket😳Seng til barn var ikke på plass, ringte og fikk frekt svar tilbake at den skulle komme kl. 15.00. Kom tilbake fra middag ute og sengen var ikke på plass. Ringte igjen og tok fortsatt lang tid. Bestillte høyeste romkategori før suite og fikk så vidt plass til ekstra-sengen. Gikk for å bade med minstegutten på 8 år, men ble sendt i retur da det kun var åpent for barn mellom 09 og 12. Fikk ikke beskjed om dette ved innsjekk og måtte lete oss frem til det på nettsiden etterpå. Fikk deretter vite at vi var velkommen tilbake mellom 09 og 12 for NOK 1000,- for 3 pers. Altså som gjest har vi altså ikke adgang uten å betale veldig mye for en times bad med barna. Butikk i butikken med dårlig info i forkant. Frekke medarbeidere som ikke følger opp spørsmål. Hotellet virker litt slitt. 3 netter igjen her, men konkluderer allerede med at dette er dårligste hotellet vi har besøkt på 20 år uavhengig av stjerner. Styr unna!😮‍💨🙈

Romtips: Velg et annet hotell
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Marius V
Clarion Sign, Ägare på Clarion Hotel Sign, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2023

Thank you very much for telling us about your stay and sharing your important feedback with us.
Sad that we could not live up to your expectations
I will be sure that it passes the responsible department so we can follow up and improve.

Thank you very much for choosing Clarion Sign and for taking the time to send us your feedback.
We are sorry to see that we did not meet your expectations during your stay. We will use your feedback and take the necessary actions so we may continue improving. We hope to welcome you back in the near future so that we may turn your previous experience around.
Kind regards
Welcome Office

Anmeldt 23. januar 2023

Elendeig renhold av rom, sopp i dysjen. Kan helle ikke føre ting på rommet ifra bare i pool eller hovedbar i 1. etasje. Anbefaler ikke dette hotellet med det første igjen nei dessverre. Men det finnes mange andre bra hoteller i nærheten i hvertfalll

Dato for oppholdet: januar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, sindre2023
Clarion Sign, Ägare på Clarion Hotel Sign, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2023

Tack så mycket för att du valde att bo hos oss på Clarion Sign och att du delar med dig av din feedback till oss.

Vänliga hälsningar
Receptionen
Clarion Sign

Anmeldt 8. november 2022

Fint hotell med mange bra fasiliteter, fin beliggenhet. God service i alle avdelinger bortsett fra renhold dessverre. Her må de lære å respektere hund på rom når de reklamerer for hundevennlig hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, LenaE33
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Et flott hotell med hyggelig personale og strålebde beliggenhet for å oppleve Stockholm. Vi ba om rom med utsikt over parken og fikk virkelig oppfylt ønsket. Rommet var stort og fint, ganske ok standard og badekar. Frokosten på hotellet syns vi var ganske dårlig, både med utvalg og smaker. Alt i alt et hotell vi kunne tenkt oss å besøke igjen!

Romtips: Flott med parkeringsmulighet under hotellet, det forenkler bilturistenes liv veldig!
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 28hildek
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell. Veldig hyggelige de som jobber i resepsjonen. Nydelig frokost. Elding stort utvalg som ble fylt opp fortløpende. Godt trykk i dusjen. God seng, dyne og pute. Utrolig fornøyd ned oppholdet. Hotellet ligger veldig sentralt i byen.

Romtips: Godt med parkering, men dyrt.
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 83vibekeh