Altså, hvor skal vi begynne. «De er stolte av frokosten sin» meldte de opp på nettsiden. Frokosten får 2 av 5 fra oss. Kalde rundstykker, dårlig eggerøre, dårlig rydding på bordene, grisete, stemningsløst og mørkt i lokalet.
Fikk sen innsjekk. Booket via booking.com, da vi som medlemmer i Strawberry fikk beskjed om at hotellet var fullbooket😳Seng til barn var ikke på plass, ringte og fikk frekt svar tilbake at den skulle komme kl. 15.00. Kom tilbake fra middag ute og sengen var ikke på plass. Ringte igjen og tok fortsatt lang tid. Bestillte høyeste romkategori før suite og fikk så vidt plass til ekstra-sengen. Gikk for å bade med minstegutten på 8 år, men ble sendt i retur da det kun var åpent for barn mellom 09 og 12. Fikk ikke beskjed om dette ved innsjekk og måtte lete oss frem til det på nettsiden etterpå. Fikk deretter vite at vi var velkommen tilbake mellom 09 og 12 for NOK 1000,- for 3 pers. Altså som gjest har vi altså ikke adgang uten å betale veldig mye for en times bad med barna. Butikk i butikken med dårlig info i forkant. Frekke medarbeidere som ikke følger opp spørsmål. Hotellet virker litt slitt. 3 netter igjen her, men konkluderer allerede med at dette er dårligste hotellet vi har besøkt på 20 år uavhengig av stjerner. Styr unna!😮💨🙈