Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Stor og annerledes attraksjon!

Turen med Ocean bus avsluttet en fire dagers Stockholmsferie, og ble en absolutt højdare av byens... les mer

Anmeldt 11. august 2019
Lasse1944
Morsom tur

En super morsom tur, med en flink og morsom guid. Lurt og reserver plass på forhånd da bussen ofte... les mer

Anmeldt 22. juli 2019
larsk305
,
Asker, Norge
via mobile enheter
Les alle 686 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stockholm
fra USD 32,55
Mer informasjon
Under broene i Stockholm
126 anmeldelser
fra USD 41,34
Mer informasjon
fra USD 23,83
Mer informasjon
Anmeldelser (686)
Filtrer anmeldelser
686 resultater
Vurdering fra reisende
561
102
12
4
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
561
102
12
4
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 686 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Dette er en tur som bør oppleves. Guiden vår helt fantastisk. Meget god til å fortelle og prate. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, JI N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Kjempedyktig guide, fikk sett alle de store turist attraksjonene på 75min og du slapp å bytte fra buss til båt

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, 495khadraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Bysightseeing med en svært artig vri.
God guidet rundtur i sentrale Stockholm før bussen kjørte ut i vannet og vi fikk se byen og skjærgården seaside. Svært dyktig og kunnskapsrik guide med lun humor! Dette gjør jeg gjerne om igjen.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 877p_ls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Super buss/båt, god stand, guiden hadde perfekt balanse mellom fakta og humor. Totalt sett veldig fornøyd!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Nordogsor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Amfibiebussen "Estelle" tar deg med på en 75 min seightseeing ; først på land,så i vann.
Meget engasjert og morsom guide som gjør turen til en ekstra kul opplevelse. Anbefales for folk i alle aldre.

Mye mer spennende enn de vanlige hop on-hop-off bussene

Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, jhalvor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser