Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 19:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Morsom tur

Guide med info om det vi ser med en humoristisk vri. Guiden kommuniserte med passasjerene, som gjør... les mer

Anmeldt 5. juli 2022
elisabethga81
,
Ringsaker, Norge
via mobile enheter
A must do!

Kan absolutt anbefale denne turen. Var så heldige å få sol på turen, samt Bella og faren som guider... les mer

Anmeldt 15. april 2022
Sjur_Oe
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 755 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stockholm
fra USD 28,83
Mer informasjon
fra USD 53,04
Mer informasjon
Under broene i Stockholm
171 anmeldelser
fra USD 36,12
Mer informasjon
fra USD 21,11
Mer informasjon
Anmeldelser (755)
Filtrer anmeldelser
755 resultater
Vurdering fra reisende
625
103
12
5
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
625
103
12
5
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 755 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Dette er en tur som bør oppleves. Guiden vår helt fantastisk. Meget god til å fortelle og prate. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, JI N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Kjempedyktig guide, fikk sett alle de store turist attraksjonene på 75min og du slapp å bytte fra buss til båt

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, 495khadraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Bysightseeing med en svært artig vri.
God guidet rundtur i sentrale Stockholm før bussen kjørte ut i vannet og vi fikk se byen og skjærgården seaside. Svært dyktig og kunnskapsrik guide med lun humor! Dette gjør jeg gjerne om igjen.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 877p_ls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Super buss/båt, god stand, guiden hadde perfekt balanse mellom fakta og humor. Totalt sett veldig fornøyd!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Nordogsor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Amfibiebussen "Estelle" tar deg med på en 75 min seightseeing ; først på land,så i vann.
Meget engasjert og morsom guide som gjør turen til en ekstra kul opplevelse. Anbefales for folk i alle aldre.

Mye mer spennende enn de vanlige hop on-hop-off bussene

Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, jhalvor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser