“Djækelsk god sushi”

Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Super sushi. Fantastisk trivelige servitører. Mye asiatisk stash. Små bord. Litt underlig planløsning (går over flere plan, gjennom noen ganger, også inn i et nytt større spiseområde), så ikke velegna for rullestolbrukere med mindre du vil sitte i rommet med inngangen.

Takk, frk_lambela

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

OMG koreansk ravioli; sur, søt, sterk og salt på en å samme tid. Og glem ikke panacotta til dessert! Herlige folk og deilige smaker, anbefales

Takk, 205eirink
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Særdeles god mat. Vi var på jakt etter det perfekte sushimåltidet. Det fikk vi. Vi overlot alt til servitøren. Han satte sammen en variert og spennede meny. Tunfisktartaren var fantastisk god, blomkålretten og cevichen likeså. Deretter fikk vi et velkomponert sashimifat. Serveringen var upåklagelig. Her kommer vi tilbake.

Takk, KariDage
Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Maten var kjempe god! Men det beste var servitøren! Hun var utrolig flink, og ga super service 😊

Hilsen en fornøyd gjest som spiste hos dere kvelden 9 juni😊

Dato for besøk: juni 2018
Takk, corneliam740
Anmeldt 19. desember 2017 via mobile enheter

Trivelig sted med god mat. Litt spesiell sushi, med godt. Få retter. God service. Anbefales. Lite lokale

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 133odaw

Reisende som så på Hattori Sushi Devil, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm

Har du vært i Hattori Sushi Devil? Del dine erfaringer!