“Glimrende pizza sentralt i Stockholm”
Anmeldelse av Giro Pizzeria Napoletana

Vurdert som nr. 67 av 4 300 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Norrmalm
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Varm velkomst fra et imøtekommende personale når vi kom til vårt forhåndsbookede bord. Rask og smidig betjening som kom leverte mat og drikke uten unødig venting. Rask servering av maten, uten at det oppleves stressende. Følte oss ivaretatt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Reisefoten007
Giuseppe C, Chef på Giro Pizzeria Napoletana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2022

Kära gäst.

Va kul att ni uppskattade våran service och vårat tempo på Giro.
Tack för eran fina recension och varmt väälkomna åter.

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Vi fant denne restauranten via TripAdvisor og angrer ikke på valget. Har feriert i Italia i sommer og ingen kan måle seg med Giros pizza. Utrolig god og ikke minst rask service. En fantastisk opplevelse

Ekte Napolitansk pizza laget i stenovn.

Restauranten anbefales !

Takk for oss.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 83vibekeh

Kära gäst!

Fantastiska ord från fantastiska gäster.
Det glädjer oss något otroligt att vi har gett er denna upplevelse.
Tack för era fina ord.

Vi ser fram emot ert nästa besök hos oss.

Vänliga hälsningar.

Anmeldt 11. april 2022 via mobile enheter

Giro serverer god og autentisk italiensk pizza. Vi bestilte prosciutto, diavola og piemontese. Alle var gode på hver sin måte, men diavolaen og prosciuttoen falt mest i smak. Piemontesen ble litt for mettende. Pizzabunnen var skikkelig italiensk og god uten å gi det lille ekstra. Alt i alt en god italiensk pizzarestaurant, men de er det mange av.

Dato for besøk: april 2022
Takk, karlovevikas

Hej Karlovevikas.

Härligt att ni uppskattar vår autentiska pizza!
Diavolan är en stor favorit bland våra gäster.
Håll utkik efter våra nya pizzor om ni har vägarna förbi igen. Varmt välkomna!

Team Giro.

Anmeldt 6. desember 2019 via mobile enheter

Vi fant denne pizzarestauranten ved en tilfeldighet, og de hadde både god glutenfri bunn og bøffel mozarella. Min kone spiste vanlig pizza (med ost og gluten) og vi ble begge meget fornøyde!

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, btlyche
Giulia S, Chef på Giro Pizzeria Napoletana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2019

Hej!

Å, vad glada vi blir att ni är så nöjda med besöket på vår restaurang.
Vi hoppas på att ni besöker vår restaurang igen.

Ha en fantastisk helg!

Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Dro hit på bakgrunn av anmeldelser og fordi de har glutenfri pizza. Seriøst en av de beste glutenfri pizzaer jeg har spist. Den glutenfulle var også god ble det sagt av min bedre halvdel. Ser at det tidligere er skrevet at servitøren var "uengasjert", men vi opplevde det ikke slik. Fint sted å avslutte dagen på.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, emmargret
Giulia S, Chef på Giro Pizzeria Napoletana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2019

Ciao!

Vad kul att ni hade en bra upplevelse på Giro!
Tackar för att ni tog er tid att rekommendera vår restaurang.

Hälsningar,

Reisende som så på Giro Pizzeria Napoletana, så også på

Har du vært i Giro Pizzeria Napoletana? Del dine erfaringer!