Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Scandic Hotels
USD 115
Booking.com
USD 115
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Trip.com
USD 108
Hotels.comUSD 115
Expedia.comUSD 115
Agoda.comUSD 116
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (921)
Filtrer anmeldelser
921 resultater
Vurdering fra reisende
378
364
123
35
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
378
364
123
35
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 921 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Angelica Östling, General Manager på Scandic Go, Upplandsgatan 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. juli 2021

Bodde en weekend på dette hotellet og hadde et vanlig dobbeltrom. Rommet var passe stort og var tydelig oppusset og holdt høy standard. Beliggenheten var perfekt bare 5 min å gå fra togstasjonen og samme avstand til sentrum. Stor og rikholdig frokostbuffet trekker også opp. Alt i alt en meget god opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Angelica Östling, General Manager på Scandic Go, Upplandsgatan 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021
Google-oversetting

Hej Sveine,

Stort tack för era fina kommentarer efter er senaste vistelse på Scandic Upplandsgatan. Det värmer att höra att ni är nöjda med ert besök, speciellt läget på hotellet, rummte och vår frukost.

Vi hälsar er varmt välkomna tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar
Angelica
Service Team Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2019

Kjempebra frokost! En av de bedre jeg har fått på hotell noen gang.
Vi fikk først et rom i 4. etg, dette rommet hadde en svært irriterende suse/pipelyd. Fikk deretter byttet rom til et i 1. etg. God Service!
Bra med gratis låsbare skap til å oppbevare bagasje på avreisedagen.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, mariahev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Voyage672475, Front Office Manager på Scandic Go, Upplandsgatan 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019
Google-oversetting

Hej!

Stort tack för din feedback och återkoppling efter din senaste vistelse på Scandic Upplandsgatan. Det glädjer mig att höra att ni uppskattade er vistelse och jag önskar er varmt välkomna tillbaka.

Vänliga hälsningar
Angelica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Grei beliggenhet. Ikke langt fra sentralstasjonen.
Fint rom, ikke stort men funksjonelt. Bra bad.
Frokost litt merkelig, lite bord og litt uoversiktlig matbord. Typisk Scandic frokost, ok.
Fikk tidlig innsjekk da jeg ankom Stockholm tidlig, noe jeg vil si jeg likte bra! Pluss der.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 2rerik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Marie_Nyg, Receptionschef på Scandic Go, Upplandsgatan 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Hej,
Tack snälla för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva ner detta till oss.
Hoppas vi får se dig hos oss snart igen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018

Beliggenheten er bra, kort vei fra sentralstasjonen og t-bane. Dersom en vil bruke mest tid i Gamla Stan så må en like å gå litt da dette ligger ca 25 min fra. Supert utvalg til frokosten, men serveringen fremsto noe kaotisk og dersom en kommer når det er mest folk så er det vanskelig å finne bord. Vi bodde på gateplan, opplevde at vindu tok godt av for støyen. Veldig gode senger, lite men funksjonelt bad. Dette er nok det minste rommet jeg noensinne har bodd på, stor utfordring når en hadde med to kofferter. Noen av de ansatte i resepsjonen virket lite interesserte i å gi "det lille ekstra".

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, ReiseAnette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser