Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
«Cover up» anbefales på det sterkeste 👏👌

Tusen takk -Vi hadde det utrolig gøy 😀 3 damer i 30-årene! Og vår guide Ella var suveren... les mer

Anmeldt 22. september 2018
csmedtorp
,
Stockholm, Sverige
via mobile enheter
Fantasisk opplevelse!

Veldig kjekk opplevelse! Utfordrende oppgaver, og veldig flinke ansatte. Var utrolig gøy at de... les mer

Anmeldt 4. september 2018
Kristine H
via mobile enheter
Les alle 666 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stockholm
fra kr 328,19
Mer informasjon
Matturer i Stockholm
451 anmeldelser
fra kr 1 153,40
Mer informasjon
fra kr 197,29
Mer informasjon
Kongelig kanaltur
125 anmeldelser
fra kr 318,37
Mer informasjon
Anmeldelser (666)
Filtrer anmeldelser
666 resultater
Vurdering fra reisende
586
63
9
6
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
586
63
9
6
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 666 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Tusen takk -Vi hadde det utrolig gøy 😀 3 damer i 30-årene! Og vår guide Ella var suveren 👏👌 kommer absolutt tilbake!

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, csmedtorp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Veldig kjekk opplevelse! Utfordrende oppgaver, og veldig flinke ansatte. Var utrolig gøy at de levde seg inn i historien. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Kristine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2018

Veldig bra oppsett. Bra host som forklarte godt om temaet. Passende utfordring med noen hint. Absolutt å anbefale!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2017 via mobile enheter

Vi ble veldig godt tatt i mot av de som jobbet der, og fikk en god innføring i plottet før vi entret rommet. Vi fant ikke den aller siste koden, og var sekunder fra å løse det. Utrolig artig, og ikke minst spennende.
Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, audevas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

De som jobbet der var veldig hyggelige, og vi ble tatt godt imot og fikk god informasjon. Konseptet med escape rooms er morsomt og spennende, og vi hadde en underholdende time. Vi måtte ha litt hjelp, men kom oss ut i løpet av timen. Anbefales både her og i Oslo!

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, kshagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser