Lars G
4,0 av 5 boblerAnmeldt 15. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Parkering på et parkeringshus bare 100 meter unna.
2.0 km fra Best Western and Hotel
1.8 km fra Best Western and Hotel
0.2 km fra Best Western and Hotel
Se flere hoteller i Stockholm
Anmeldt 25. oktober 2021

Et hotell med greie rom, og en helt vanlig grei frokost.
Mye støy på kvelden fra baren, men ikke sjenerende når du er på rommet.
Mye folk til frokosten gjorde det svært vanskelig å finne plass. I tillegg er det svært trangt i området du skal forskyne deg.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Svennis1966
Anmeldt 6. januar 2020

Dette hotellet har ingen vinduer på rommene. Nede er luften kjempe dårlig. Det er ekstremt møkkete bak sengene og det blir ikke vasket ordentlig. Er fornøyd med frokosten, og badet er bra. Det er i tillegg veldig kjipt at man ikke kan skjekke inn før kl 15.00 på dagen.

Dato for oppholdet: januar 2020
2  Takk, 122madelenw
Anmeldt 24. september 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger meget sentralt med gangavstand til mye av det som skjer i Stockholm. Rommene er små men greie for 1 person eller par, hotellet er et typisk «value for money». Er vel ikke bedre enn det bør være - helt Ok

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, 613kjetila
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Dette hotellet likte vi, her følte vi oss hjemme. Da vi sjekket inn sa mannen i resepsjonen at vi hadde fått det fineste rommet, og jeg tror han hadde rett i det. Lite, men plassen er godt utnyttet. Stor/dyp vinduskarm med fem vinduer som kunne åpnes, i tillegg et mindre vindu på en annen vegg. Badet er veldig lite, men planløsningen er god. Glassvegger, men det var en gardin som kunne trekkes for mellom bad og seng for å hindre innsyn. Dusjen var super! Alle ansatte er veldig hyggelige og behjelpelig. Frokosten var derimot en liten katastrofe. De hadde god appelsinjuice da! Og med litt medbrakt brød ble ikke frokosten så aller verst.
Sjansen er stor for at vi kommer tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, Knutsdatter
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Dette hotellet hadde alt vi trengte. Midt i sentrum, veldig god frokost, god seng, bra belysning og solblending.

Betjeningen var veldig hyggelig og hjalp oss når det var noe. Vi hadde et lite strømbrudd i vår etg, men dette ble fikset så fort vi sa ifra.

Vi var litt skeptiske til andres kommentarer om trengsel ved frokosten, det skal sies at det var mye folk, men vi ventet aldri på ledig bord så det løste seg veldig fint.

Føler det var verdt prisen.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, akullis