“Søndagsmiddag på kvartersrestauranten”

Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk, Internasjonalt
God for: Forretningsmøter, Romantisk
Omgivelser: Kungsholmen
Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt bord, men fikk bord likevel. Flott service. Hyggelige kelnere med god kunnskap om både mat og vin.
Vi spiste kalventrecote med friske sprø grønnsakerog drakk nydelig rødvin til. Dessert valgte vi frukt og iskrem. Smakfullt måltid. Vi kommer gjerne tilbake for en ny lekker smaksopplevelse.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Adventurer395388

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Et lite, men utrolig hyggelig sted. Veldig trangt mellom bordene, men det var bare sjarmerende. Hovmester går rundt og snakker med gjester og følger de opp på en veldig fin og profesjonell måte. Spiste tiger reker til forrett og okse medaljonger til hovedrett. Forretten var ikke spesiell, men god. Hovedretten var aldeles fantastisk og det var utrolig mye mat. En restaurant som absolutt kan anbefales. Rimelige priser på alt på menyen.

Takk, 83vibekeh
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Besøkte restauranten søndag 30/4 sammen med min kjæreste. Hadde ikke bestilt, men fikk et tomannsbord. Koselig lokale og meget hyggelig betjening. God service. Store porsjoner. Spiste blåskjell og kyllingfilet. Begge rettene var svært gode, og vi ble mere enn mett. Ikke veldig dyrt. Ca 700kr for to personer med øl/vin til maten og kaffe m dessert etterpå Anbefales

Dato for besøk: april 2017
Takk, 97bj_rnm
Anmeldt 15. juli 2016

Søkte på nettet, og ringte og bestilte to timer i forveien. Vi spiste oksefilet og tournedos. Begge deler var helt utmerket. Vi valgte også å følge kelnerens anbefaling om valg av vin, noe som var vellykket. Hyggelig atmosfære og betjening.

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, Brandt06
Anmeldt 21. juni 2016 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Anbefalingene stemmer. Fikk servert lammekarre som var toppers. Nydelig dessert. Vær tidlig ute om du ikke har bestilt på forhånd. Frister til gjentakelse.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Kjellok61

Reisende som så på Spisa hos Helena, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Spisa hos Helena? Del dine erfaringer!