“En perle av en restaurant. ”
Anmeldelse av Il Tempo

Il Tempo
Vurdert som nr. 151 av 4 049 Restauranter i Stockholm
Kjøkken: Europeisk, Italiensk, Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Södermalm (bydelsområde)
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat. God service. En fantastisk Pappardelle Ragu med en nydelig Chianti Clasico.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2022
Takk, SigurdTraveller

Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig sted med imøtekommende servitører 🤩 Utrolig god pizza og pasta så vi kommer tilbake neste gang vi besøker Stockholm😍 Takk for en utrolig god middag og service 👍

Dato for besøk: august 2022
Takk, 964jarlek
Anmeldt 11. juni 2016 via mobile enheter

Vi hadde booket bord til 4 personer kl.19.00. Ble godt mottatt og vist til bordet.
Bestillingen gikk også greit.
Men vi ventet i 1 time og 20 minutter på og få maten på bordet. Da hadde vi purret mange ganger og det ble veldig tydelig at de hadde glemt bestillingen vår!
Kelneren jobbet hardt for og rette opp fadesen. Fikk både cava, øl og kaffe som plaster på såret.
Maten, når den endelig kom, var fantastisk. Så synd at ikke alt gikk på skinner! Ikke akkurat ILO Tempo på bestillingen altså!!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Vivian722
Anmeldt 5. august 2015 via mobile enheter

Veldig god middag og veldig gode desserter. Alle fant noe de likte og var fornøyde med. Dessuten var betjeningen veldig hyggelige samt at lokalet var veldig koslig. Alt i alt et spisested å anbefale i en veldig fin bydel av en veldig flott by :)

Dato for besøk: juli 2015
Takk, thomasa606
Anmeldt 10. august 2014

Man skal ikke skue hunden på hårene - italiensk restaurant med rutete duker...er ikke akkurat det vi søker når vi skal spise godt italiensk. Men så feil kan man ta! Det var den varmeste dagen i juli - sommertid og mye stengt i byen. Vi var heldige og fikk bord ute. Enkelt, på fortauet, med ganske kjedelig utsikt. Men - folk som bor på Søder syklet, skatet, jogget og ruslet forbi, og etter kort tid kjentes det litt som i en italiensk bakgate.Varmen gjorde jo også sit til stemningen, selvfølgelig. Og vår servitør, italiensk, tok akkurat passe behagelig kontroll - `lita på mej`- og det gjorde vi - og vi angret ikke. Vi ville bestille antipasti, primo, secondo - og det som var...på en slik varm kveld, så ville jeg anbefale,,,et glass musserende med gode skinker til. Så - den mest fantastiske risottoen undertegnede er blitt servert, noensinne. Kanskje var kokken heldig den dagen, kanskje er det slik risotto smaker på Il Tempo hver gang, vi vet ikke, men dette var saker! Perfekt tilberedt - masse deilig sitron og fenikel, et lite dryss pistasjenøtter - og perfekt stekte kamskjell. vi hadde lyst på rødviin denne kvelden...lita på mej...vi fikk en avkjølt og lett rødvin...vi var skeptiske - rødvin og kamskjell...men det funket som bare det! Herlig. Vi var veldig sultne da vi kom. men det var kun plass for espresso etter middag. Og regningen? Veldig sympatisk.

Dato for besøk: juli 2014
    • Atmosfære
Takk, Sidsel R

Reisende som så på Il Tempo, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm

Har du vært i Il Tempo? Del dine erfaringer!