Man skal ikke skue hunden på hårene - italiensk restaurant med rutete duker...er ikke akkurat det vi søker når vi skal spise godt italiensk. Men så feil kan man ta! Det var den varmeste dagen i juli - sommertid og mye stengt i byen. Vi var heldige og fikk bord ute. Enkelt, på fortauet, med ganske kjedelig utsikt. Men - folk som bor på Søder syklet, skatet, jogget og ruslet forbi, og etter kort tid kjentes det litt som i en italiensk bakgate.Varmen gjorde jo også sit til stemningen, selvfølgelig. Og vår servitør, italiensk, tok akkurat passe behagelig kontroll - `lita på mej`- og det gjorde vi - og vi angret ikke. Vi ville bestille antipasti, primo, secondo - og det som var...på en slik varm kveld, så ville jeg anbefale,,,et glass musserende med gode skinker til. Så - den mest fantastiske risottoen undertegnede er blitt servert, noensinne. Kanskje var kokken heldig den dagen, kanskje er det slik risotto smaker på Il Tempo hver gang, vi vet ikke, men dette var saker! Perfekt tilberedt - masse deilig sitron og fenikel, et lite dryss pistasjenøtter - og perfekt stekte kamskjell. vi hadde lyst på rødviin denne kvelden...lita på mej...vi fikk en avkjølt og lett rødvin...vi var skeptiske - rødvin og kamskjell...men det funket som bare det! Herlig. Vi var veldig sultne da vi kom. men det var kun plass for espresso etter middag. Og regningen? Veldig sympatisk.