Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Booking.comUSD 153
Hotels.comUSD 153
PricelineUSD 153
ScandicHotels.comUSD 153
TravelocityUSD 153
FindHotelUSD 153
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (851)
Filtrer anmeldelser
851 resultater
Vurdering fra reisende
174
269
228
131
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
174
269
228
131
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 851 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020

Har ikke aircondition på rommet og det var helt grusomt varmt. Kommer ikke til å bruke det hotellet igjen før de får aircondition på rommene. Var umulig å sove og måtte sitte foran en vifte hele tiden bare for å klare å være inne på rommet

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjornnoreng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. februar 2020

Flott hotel i utkanten av Ørebro. Her er det gratis parkering og liten avstand til byen.
Anbefales på det beste dersom du tar turen hit. Ørebro er en fantastisk by med gamle borger og mange fine restauranter

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, larhor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria W, Chef på Scandic Orebro Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2020
Google-oversetting

Hej,

Tack för din fina återkoppling; vilken härlig läsning! Vi blir alltid lika glada för toppbetyg och att du som gäst är nöjd är det absolut viktigaste.

Du är varmt välkommen tillbaka, både som hotellgäst och som Örebroambassadör.

Med vänlig hälsning,
Annika L, Guest Relation

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Vi fikk et stort og pent rom i øverste etasje. Vi var her kun en natt, da vi skulle videre til Stockholm. Derfor prøvde vi ikke treningsrommet, som de hadde. God Scandic frokost dagen etter i pene lokaler. God gratis parkeringsplass til bilen og personalet var hyggelig. Tok med brosjyrer fra Ørebro, da jeg ønsker å komme tilbake for å se mer av byen og omgivelsene.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria W, Chef på Scandic Orebro Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019
Google-oversetting

Hej Tack så mycket för ditt omdöme, den är ovärderlig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni var nöjda med vad vårt hotell har att erbjuda. Vi tackar för den fina recensionen och önskar er varmt välkommen igen! Med vänlig hälsning/ Maria Wahman Levi Hotelmanager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019

God pris på overnatting og billetter til badelandet Gustavsvik. De ansatte viste oss en god app til bybussene, så vi fikk reist kollektivt mellom hotellet og byen.
Fine og enkle aktiviteter inne på hotellet for barn.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, annemsven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria W, Chef på Scandic Orebro Vast, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2019
Google-oversetting

Hej Tack så mycket för ditt omdöme, den är ovärderlig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni var nöjda. Vi tackar för den fina recensionen och önskar er varmt välkommen igen! Med vänlig hälsning/ Maria Wahman Levi Hotelmanager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser