Både og

Dyrt. Nesten 600,- sek for tre pers God temp For kort intervall på vann i dusj Møkkete vann i... les mer

Anmeldt 9. juli 2024
47kathrineh
Kongsvinger, Norge
lost kroner

vi var innom lost city i ferien lite folk tidlig på dagn mest lønnsomt for og slippe kø. etter kl... les mer

Anmeldt 8. juli 2024
Stian F

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Örebro
Anmeldt 19. juli 2022

Kjempe gøy inne- og utendørs badeland. Masse å finne på. Kjempegøy for store og små barn og voksne :) Mange forskjellige aktiviteter både inne og ute.
Kunne oppleves litt skittent i bassengene. Men fine områder både ute og inne. God mat til en veldig grei pris :) Anbefales 100% 😊

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, R3597LGjanetl
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk bra badeland. 1 badelandet vi har vært på hvor skiene faktisk er skikkelig skumle. Veldig bra gjennomført tema og godt laget . Var masse folk når vi var der men ble så spredt såman merker det ikke før det blir bølger i bassenget. Vi valgte åå kjøpe mat ute da vi syns maten innevar litt kaos menveldig bra badeland.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Tone E
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

Et flott badeland med mange muligheter for alle aldersgrupper. Prisen for å komme inn, nesten 1100 kr, for to voksne og to barn er dog noe høy. Flere av dusjene var enten iskalde eller glovarme, og kun et par fungerte som de skulle. Forøvrig en fin løsning med at man har kreditt på armbåndene slik at man slipper å ha med penger inne i badeområdet.

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, VidarMe
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Dyrt. Nesten 600,- sek for tre pers

God temp

For kort intervall på vann i dusj
Møkkete vann i sommerbassenget

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 47kathrineh
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde med oss barn fra 10-17 år og alle hadde det kjempegøy. Var nok noe mindre enn vi hadde sett for oss, men det gikk fint. Var nok attraksjoner, men kunne gjerne vært litt mere friareale.
Bra buffer med litt annet enn pizza og burgere, det ble satt pris på. Fornuftige priser også👍🏻

Negativt; For lite dusjer! Vi sto lenge i kø i garderoben for å få dusjet. Det er jo flere dusjer i en vanlig skolegarderobe, enda stedet er lagd for mange besøkene.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, bentelahlum