“Veldig god italiensk restaurant”
Anmeldelse av Paolo's Örebro

Paolo's Örebro
Vurdert som nr. 7 av 400 Restauranter i Örebro
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Fant restauranten med Tripadvisor. Fin atmosfære og nydelig mat. Vi bestilte begge typene lasagne, antipasti piccolo, caprese og tiramisu til dessert. Alt var perfekt. Fint å sitte ute på en varm sommerdag. Koselig location ikke langt fra elva og slottet. Eneste minus at vi måtte vente ganske lenge ved døra før betjeningen tok oss imot.

Takk, Brennquik

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Stedet gir en behagelig stemning, og maten er utsøkt med sine gode krydder og ferske råvarer. Tre voksne og to barn var fornøyd med sin vegetariske lasagne og deres pizzaer. Hit drar vi igjen!

Takk, 540anjab
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk pizza, spiste no 3 og no 14, helt enormt god! Anbefales👍🏼😃
Maten kom raskt, hyggelig betjening, og dette til tross for t det var 35°C når dette skjedde🌞🌞🌞

Takk, Kjetil R
Anmeldt 31. juli 2019

gikk hit etter anmeldelser på TripAdvisor,trodde vi skulle få noe spesielt,men den type pizza har vi spist før,vi var egentlig litt skuffet,og vi kommer nok ikke i igjen

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 644anita
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk bra service. Kjempegod pizza.
Beste pizzarestaurant i Ørebro.
Vil gi toppkarakter til denne.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Kjell L

Reisende som så på Paolo's Örebro, så også på

Örebro, Orebro County
Örebro, Orebro County

Har du vært i Paolo's Örebro? Del dine erfaringer!