Arne K
Anmeldelse av First Hotel Orebro
2,0 av 5 boblerAnmeldt 24. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Sørg for å få rom høyere enn 3. etasje og vendt inn mot bakgården. Unngå superior enkelt rom. De...
0.4 km fra First Hotel Orebro
Image
2.2 km fra First Hotel Orebro
Se flere hoteller i Örebro
Anmeldt 14. juli 2022

Litt liten heis, men ok størrelse på rommet. Rent og pent. Et bra hotellvalg i "nedre middelklasse" rent prismessig, altså ikke luksus, men trivelig. De hadde felles frokost med et nabohotell, det funket fint, men utvalget av brød var litt dårlig. Jeg savnet alternativer for glutenfritt. Vennlig og imøtekommende personale.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Robert S
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

vi bodde på suite rom 416. dette rommet var det installert en ekstern ac. men det var ikke kobblet til noen slange på kondensvannet! dette må ha stått slik i flere dager for over halve matten og enden på sol gardinene er gjennomtrekte av vann! jeg kjente en lukt straks vi åpnet døren til rommet som minte meg om våt hund. jeg gikk ned å gjorde personen i resepsjonen oppmerksom på skadene på rommet å vi ble enige om å fjærne matten. etter at jeg å min kone hadde vært på byen å spist gledet jeg meg til å slappe av på rommet igjen, men når vi kom inn på rommet hadde personalet bare lagt handuk undet teppet å ikke montert slange på ac?! jeg orket ikke å bruke mere tid på dette den dagen for rommet har både boblebad å sauna i ett eget stort baderom som så mye bedre ut en selve oppholdsrommet som bærer preg av mye slitasje.. vi betalte 1800 nkr for en natt noe som virkelig er en god pris på en suite, men sefølgelig var dette fir godt til å være sant.. nå er kl 0641. å jeg ligger å kjenner på en eim av sur våt matte.. skal ned på frokost kl 0700 å be resepsjonen om en kompensasjon.

Romtips: suite 416 har store vannskader på stue del unngå dette rommet
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, tunneltrollet
Anmeldt 12. mai 2017

First Hotel ligger flott til midt i Örebro by, et steinkast fra Slottet. Rommene er rene og enkle, med bl.a. behagelige senger og rainfall-dusj. Frokosten er variert og god, men spisesalen litt mørk og liten. Kanskje ikke helt ideelt for rullestolbrukere og klaustrofober, da trappene er lange og heisen veldig liten (maks tre personer). Heisen er også treigere enn å gå i trappene. Hyggelige og hjelpsomme resepsjonister!

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, 0hannah
SussieAx, Chef på First Hotel Orebro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2017

Tack för din fina recension. Hotellet är beläget i ett äldre sekelskifteshus med trappsteg till frukostmatsalen samt liten hiss så vi är tyvärr inte handikappanpassade. Vi informerar på flera hemsidor om detta men vi beklagar om den informationen inte nådde er och ser över detta.

Anmeldt 1. august 2016

Vi bodde to netter på dette hotellet. Rommet, 307, var veldig koselig, - egen balkong, gode senger, to gode stoler og et stort og pent bad. Det er ikke air condition på rommet - så en vifte hadde vært greit. Bakhagen var et hyggelig sted å sitte på kveldstid - her kunne man få servert vin, øl og smørbrød. Frokosten var veldig bra. Hotellet lå 5 min unna gågaten med mange butikker.

First Hotel Örebro var en svært hyggelig opplevelse - anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2016
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med FirstHotels.com
Takk, Kari H
SussieAx, Chef på First Hotel Orebro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2016

Hej och tack för er fina recension. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Anmeldt 29. juli 2015 via mobile enheter

First Hotell Ørebro, ligger sentralt i sentrum og tilbyr et nyrenovert hotell med smarte detaljer. Fine møbler og en stilig foaje. Frokosten var upåklagelig og servicen førsteklasses. For en familie på fire tilbyr First Hotell gode løsninger med romslige familieværelser til en akseptabel pris. Bilen stod trygt i et parkeringshus et par kvartaler unna. Ørebro er en hyggelig by med mange muligheter hvis du vil ut og spise og kose deg på kvelden. Vi anbefaler First Hotell Ørebro

Dato for oppholdet: juli 2015
1  Takk, Thor-Egil