Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat..”
Anmeldelse av Da Silva's Restaurant

Da Silva's Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 77 Restauranter i Ciudad Quesada
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. desember 2018

Hyggelig personalet og et Fantastisk måltid. Kan anbefales hundre prosent. Kommer nok til å dra dit fleire ganger ja.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rita535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Brian W, Owner på Da Silva's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Thank you so much for your kind review, we hope to see you again soon
Many thanks
Brian, Michelle & all the team at DaSilvas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (609)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 609 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018

Vi hadde lest om dette stedet på tripadvisor og bestemte oss for å prøve. Vi bestilt bor på forhånd noe som sikkert var lurt. Vi ble ikke skuffet, nydelig mat, hyggelig betjening som snakket veldig godt engelsk. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, JLDalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
George T, Owner på Da Silva's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Thanks for your superb review here on TripAdvisor. I hope to see you all again soon.

George

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Fikk litt lunken/arrogant mottakelse da vi ikke hadde bestilt på forhånd på tross av mange ledige bord. Bestilte tounedos og kylling i kremet karrisaus som smakte veldig godt. Alt i alt veldig fornøyd på tross av en litt dårlig start.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kari-johanssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
George T, Owner på Da Silva's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Sorry that you felt that way when you arrived as all the tables were pre booked with the exception of one that was left on the terrace which was given to you and your husband.As you well know soon after you arrived we had customer after customer arrive to fill the other tables.and the reason for the immediate response was that I was working out if I could take you both in as we very much pride ourself in a good service which means we have to take tables in at various time intervals to ease the burden in the kitchen ensuring clients don´t have to wait for a long time to be served. So I slotted you both in.
I do thank you for your review and I can remember coming to your table once you were paying the bill and asking you if everything was to your satisfaction. You have stated that everything was good which I was well pleased with and apologise for the bad start. I hope to see you both again soon but would advise pre booking a table as we are full to capacity mostly every evening.

George

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

En liten og fin restaurant. Hyggelig betjening som ønsket oss velkommen. Maten smakte helt fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 522erlingp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
George T, Owner på Da Silva's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018
Google-oversetting

A big thanks for your review and we look forward to your next visit.

George

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Feil at restauranten stenger kl 21 på søndag. Siste bestilling er kl 2345. Spiste torskefilet, aldeles nydelig. Veldig god service. Skal garantert tilbake. Livlig i nabolokalet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, magneovev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
George T, Owner på Da Silva's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018
Google-oversetting

hanks for your five star review and we welcome you back soon.
The kitchen hours are 6pm last orders 10.30pm for food.
we open at 5pm until late for drinks.

George

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Da Silva's Restaurant, så også på

Ciudad Quesada, Alicante (provins)
San Miguel de Salinas, Costa Blanca
 
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
Ciudad Quesada, Alicante (provins)
 

Har du vært i Da Silva's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din