Hadde bord 20.30 lørdag kveld. Kelnerne løper mellom bordene, det er et stressende miljø der... Springer nesten på kunder og hverandre. De kommet raskt å spørr om drikke, og kommer med det. Så tar det lang tid før de tar opp bestilling og enda lenger før forretten kommer. De som kom etter oss, ved siden av oss får mat før oss. Tar minst 45 min før forretten kommer.(sushi) Kjøler til hvitvinen får vi ikke... Mer drikke som bestilles når mat bestillingen taes, får vi ikke... Vi hører de ansatte kjefter på hverandre. På bordet bak oss krangler personalet m kunder...de blir kastet ut... Så kommer det nye folk på dette bordet, før det er ryddet og vasket av. Etter forretten kommer hovedretten ganske etterpå. Maten og vinen er fortreffelig. Vi bestiller en ny vin, HVIS vi får en vinkjøler til ...de kommet aldri m en ny... De kjefter på hverandre igjen. ... Hører en av kelnerne sier på bordet bak oss, " Too mutch tabels" Vi får regningen og går... Skjønner ikke hvorfor de driver denne flotte restauranten på denne måten. Dette taper de kunder på !!!